Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
AFTER THIS, YOU WILL NOT MISS ANY GOVT/PVT VACANCY
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

AIIMS Bhubaneswar Recruitment 2019 (Senior Resident) 123 Vacancies Advt

AIIMS Bhubaneswar Recruitment

Latest AIIMS Bhubaneswar Recruitment Advertisement has been released online to fill up 123 vacant Posts of Senior Resident in various departments. Applicants can apply for AIIMS Bhubaneswar Vacancies till last date that is 02-01-2019.

recruitmentresult.com

Overview of AIIMS Bhubaneswar Recruitment 2019:

  • Process to Apply: Online
  • Last Date: 02-01-2019
  • Name of Profiles: Senior Resident
  • AIIMS Bhubaneswar Vacancy: 123
  • Name of Institute: All India Institute of Medical Sciences, Bhubaneswar

Check Now: Government Jobs in Orissa

AIIMS Bhubaneswar Recruitment

Q1: What Qualification is Essential to apply for AIIMS Bhubaneswar Jobs?

Ans: Post Graduate Medical Degree such as MD/ MS / DM /M.Ch / DNB is needed.

We Have More Relevant Jobs For You, Check Below:-

Q2: What is the Upper Age Limit?

Ans: Upper Age Limit will be 37 years.

Q3: Is there any Relaxation in age?

Ans: Five Year for SC/ST and Three Year for OBC Category.

Q4: What is Monthly Remuneration?

Ans: Rs.18,750+6600 (Grade Pay)+NPA plus other usual Allowances. (Level – 11 of the Pay Matrix (Pre-revised P.B. – 3, entry pay of the Rs. 67, 700/- P.M. + usual allowance as admissible under rules)

Check Here- Best State Government Jobs

Q5: How Did Institute Broke Up AIIMS Bhubaneswar Vacancies?

Department No. of Post
Anaesthesiology04
Biochemistry02
Burns & Plastic Surgery07
Cardio-Thoracic Surgery04
Cardiology05
Dermatology04
Endocrinology06
Forensic Medicine & Toxicology01
Gastroenterology03
General Medicine05
General Surgery17
Medical Oncology12
Microbiology01
Nephrology03
Neurology03
Neurosurgery08
Nuclear Medicine03
Obst. & Gynaecology01
Ophthalmology01
Paediatrics & Neonatology02
Paediatric Surgery09
Radiodiagnosis05
Surgical Gastroenterology04
Surgical Oncology07
Urology06
Total123

 Q5: Is there any Application Fee?

Ans:

  • For Gen/ OBC: Rs. 1000/-
  • For SC/ ST: Rs. 500/-
  • For OPH Category: NIL

Go Through These Important Links:

AIIMS Bhubaneswar Notification PDFDownload PDF
AIIMS Bhubaneswar Official LinkHit Here
AIIMS Bhubaneswar ResultGet Here

Q5: What is the Mode of Payment?

Ans: Through NEFT

  • ACCOUNT No. : 557820110000006
  • IFSC code : BKID0005578
  • MICR code : 751013019
  • Payable at Bank of India, AIIMS, Bhubaneswar Campus Branch, Odisha

Q6: What is Procedure of Hiring?

Ans: Written Test and Personal Interview. The written examination of 80 marks will be based on the MCQ in the subject concerned and 20 marks for personal interview will be conducted at AIIMS, Bhubaneswar

Must Go Through These Articles, For Doing Preparation Of Exam /Interview:

Q7: What is Tenure of Qualifying Degree?

Ans: Tenure of qualifying degree should also be completing latest by 31-01-2019.

Q8: When Interview Will Be Conducted?

Ans: During 15th January 2019 to 15th February 2019.

Check Here: Latest Walkin Interview For Freshers/ Experienced

Q9: What is Procedure to Apply for AIIMS Bhubaneswar Recruitment?

Ans:

  • For AIIMS Bhubaneswar Apply Online, visit official website- aiimsbhubaneswar.nic.in
  • Go to “Recruitment” tab and hit the link.
  • Follow AIIMS Bhubaneswar Senior Resident Recruitment and select “Apply Now” link.
  • Fill the online application form.
  • Need to upload scanned photographs, documents and signature
  • Make payment of application fee.
  • Check form at once and press “Submit” button
  • You have to take printout of AIIMS Bhubaneswar Application Form.

Also Check- Latest Jobs Openings For Freshers

AIIMS Bhubaneswar Recruitment Notification 2019 Details:

AIIMS Bhubaneswar Recruitment Advertisement has been released on its official website. Through AIIMS Bhubaneswar 2019 Recruitment, All India Institute Of Medical Sciences Bhubaneswar wants to fill 123 Posts of Senior Resident.

Candidates are required to apply on-line, so willing candidates can fill the AIIMS Bhubaneswar Online Application Form on or before the last date that is 02-01-2019. Follow the above provided steps to fill the AIIMS Bhubaneswar Online Form.

Latest Recruitment Today:


Filed in: Medical, Orissa Jobs, Post Graduate, Recruitment, Walk-ins Tags: 

7 Responses to "AIIMS Bhubaneswar Recruitment 2019 (Senior Resident) 123 Vacancies Advt"

  1. SANJUKI SINDHI

    wants jobs in government sector

  2. Muthukrishnan

    Sir I m studying in medical lab tecnician ,I m intrested in job

  3. Atlanta kumar rauta

    Sir I Am working a store keeper job at Bangalore .I am interested in job

  4. Trinath Paikaray

    Trinath Paikaray

    Sir I want to a Govt. Job

  5. TRUPTILATA JENA

    Sir I am GNM complited. now I am working ST merris hospital INDORE. I am interested in job.

Leave a Reply

Submit Comment