Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
AFTER THIS, YOU WILL NOT MISS ANY GOVT/PVT VACANCY
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

ADVERTISEMENT


Bank PO Online Quiz – Check IBPS/SBI Probationary Officer Practice Test

Bank PO Online Quiz

Check latest Bank PO Online Quiz for IBPS/SBI Probationary Officer Exam on this page. Through this page, candidates who are preparing for PO Exam can give Online Practice Test for their better preparation.

Bank PO Online Mock Tests is very helpful in increasing the speed and performance, to qualify the Bank Probationary Officer entrance examination. Here below we are providing some practice question and answers for those who are preparing for entrance exam.

PO Online Practice Test

We are providing you questions on banks for latest Bank IBPS PO Exams. So aspirants take the quiz and observe your score at the end of the test and we hope this Quiz will assist you in your preparation for various Bank PO Exams.

If, you want to take more Bank Online Test then you may go through the direct links provided on this page by the team of recruitmentresult.com. Aspirants can enjoy these quizzes by challenges their friends or family members.

Bank PO Online Quiz

The team of recruitmentresult.com has provided youProbationary Officer Practice Testas an Online Practice Test for SBI PO Exam preparation. With the help of below mentioned online test quiz, chances of qualifying the examination will be increased.

Question1.Who is the new Prime Minister of Hungry?

  • Victor Orban
  • GordenBajnai
  • JenoFock
  • Ference Gyurcsany

Answer: B

Question2.Who is the new prime minister of Denmark?

  • Anders Fogh Rasmussen
  • Lars Looke Rasmussen
  • PoulNyrup Rasmussen
  • PoulHartling

Answer: B

Question3.Who is the Author of the book “My China Diary?”

  • KanwalSibal
  • Salman Haider
  • N. Dixit
  • Natwar Singh

Answer: D

Check Now: Bank Exam Model Papers

Question4.Umrao Singh has passed away recently .Which of the following field was he associated with?

  • Film
  • Journalism
  • Sports
  • Politics

Answer: C

Question5.VidyaPillai is related to which sport?

  • Snooker
  • Golf
  • Archery
  • Billiards

Answer: A

Question6.Who has become the first Indian to win two medal in a Shooting World Cup?

  • GaganNarang
  • SanjeevBindra
  • AbhinavBindra
  • Rajyavardhan Singh Rathore

Answer: A

Question7.Which country has launched a navigational Satellite?

  • South Korea
  • North Korea
  • India
  • China

Answer: D

Check Also: Bank PO Exam Preparation Tips

Question8.Where will be held the Final of the Cricket World Cup 2011?

  • Colombo
  • Mumbai
  • New Delhi
  • Dhaka

Answer: B

Question 9.When is the Commonwealth Day celebrated?

  • May 1
  • May 3
  • May 15
  • May 24

Answer: C

Question 10. What is the full form of PTC?

  • Public Transport Certificate
  • Pubic Telecommunications Council
  • Products Through Consumer
  • Pass Through Certificate

Answer: D    

Question11.This bank has tied up with National Scheduled Castes Finance and Development Corporation(NSFDC) to provide financial assistance for economic empowerment.

  • Syndicate Bank
  • Allahabad Bank
  • Punjab National Bank
  • Andhra Bank

Answer: C

Check Also: 

Question12.Which bank ties with Ola for Integrated Offers?

  • ICICI Bank
  • Axis Bank
  • Yes Bank
  • HDFC Bank

Answer: A

Question13.How much percentage World Bank Projects India’s Growth Rate?

  • 3%
  • 8%
  • 5%
  • 5%

Answer: A    

Question14.Paytm Payments Bank partnered with this bank for FD Facility.

  • Lakshmi Vilas Bank
  • Yes Bank
  • Allahabad Bank
  • Induslnd Bank

Answer: D

Question15. Yes Bank and this private company has tied up to provide Aadhaar- enabled cardless and pinless ATM service for the customers.

  • ZestMoney
  • Lendingkart
  • Fino Payment
  • Nearby Technologies

Answer: D

Check Here: Eligibility for Bank Jobs

Question16. Which of the following cities is known as Electronic City of India?

  • Mumbai
  • Hyderabad
  • Bangalore
  • Gurgaon

Answer: C

Question17: Who was the ICC Cricket world Cup 2015 ambassador?

  • Ricky Ponting
  • Sachin Tendulkar
  • S. Dhoni
  • AB de Villiers

Answer: B

Question18. Where is the National Remote Sensing Agency situated ?

  • Bangalore
  • Dehradun
  • Shadnagar
  • Chennai

Answer: C

Question19. The first underground railway in India was opened in 1984 in

  • Mumbai
  • Chennai
  • Kolkata
  • Bangalore

Answer: C

Question20. Ashok Pandit is known for his outstanding performance in which of the following?

  • Swimming
  • Wrestling
  • Shooting
  • Kabaddi

Answer: C

Check Also:

Advantages of IBPS/SBI Probationary Officer Practice Test

  • Students get immediate reaction to their answer; they do not have to wait until the next class which may be 24 hours, 48 hours or more away.
  • The online quiz program focuses on parts of the learning goal details that students might have overlooked.
  • Students can read the teacher-provided strategy for improvement for each wrong answer.
  • Students can begin to use their new strategy as they encounter a problem using the same concept that they just missed. They can verify if they are applying the strategy correctly.
  • Students can retake a practice quiz as often as they want to improve their score.
  • Both students and teachers can see the students’ progress over time as they see the Online Quiz

Significant Note:

We hope that you are satisfied with Bank PO Online Quiz provided above. You can follow us on face book and Google Pus or Bookmark this web page by hitting CTRL+D or subscribe to our free mail services to get instant mails in your mail box.

You can also type your comment in below comment box for any query or doubts related to this post. Our experts will try to solve your queries soon.

Something That You Should Put An Eye On

Bank Placement PaperIBPS Notification
How To Prepare For IBPS POUpcoming Bank Jobs
Private Bank JobsBank Exam Pattern
How to Crack IBPS PO Quantitative AptitudeSBI PO Recruitment
How to Crack IBPS PO MathsBank Interview Ques & Answers

Filed in: online quiz

ADVERTISEMENT


One Response to "Bank PO Online Quiz – Check IBPS/SBI Probationary Officer Practice Test"

  1. Bhagwan v kathote

    At post.Dabha.tq.Babhulgav. Dist.Yavatmal. pin.445101

Leave a Reply

Submit Comment