Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

Central University of Haryana Recruitment 2019 CUH Professor/JRF & Other

Central University of Haryana Recruitment

Central University of Haryana Recruitment Procedure for Junior Research Fellow, Junior Research Fellow or Project Assistant, Professor/ Associate Professor & Other Position is including Walk-in-Interview. Those candidates who want to apply for CUH Recruitment are suggested to ensure the requirements and grab complete details by scrolling down this page.

recruitmentresult.com

Central University of Haryana Junior
Research Fellow or Project Assistant Recruitment
Check Here
Central University of Haryana Professor/
Associate Professor Recruitment
Check Here
CUH Jobs Official LinkCheck Here
Official PortalCheck Here

CUH Recruitment Overview

  • Name of the Organization: Central University of Haryana (CUH)
  • Name of CUH Vacancies: Junior Research Fellow, Junior Research Fellow or Project Assistant, Professor/ Associate Professor
  • Last Date To Send Application Form for Professor: latest by 31-01-2019, 05.30 pm
  • Walk-in-Interview Date for Junior Research Fellow or Project Assistant: 28 January, 2019 at 02:00 PM
  • Walk-in-Interview Date for Junior Research Fellow: 20 February 2019

Central University of Haryana Recruitment

Question1: What Are The Requirements For CUH Recruitment?

Answer:

Qualification

Junior Research Fellow or Project Assistant

M.Sc. in concerned discipline from any recognized university with at least 60% marks or equivalent with NET or M.Tech.

Professor/Associate Professor

  • Already working in Central/State institutions/autonomous bodies etc.
  • fulfill the eligibility conditions for these posts as prescribed under the UGC Regulations on Minimum Qualifications for Appointment of Teachers and other Academic Staff in Universities and Colleges and Measures for the Maintenance of Standards in Higher Education

Check Here: – Jobs As Per Your Qualification

Age Criteria

  • Minimum: 18 Years
  • Maximum and Relaxation In Age: As Per The Norms

Question2: How Many Central University of Haryana Vacancies Are Available Now?

Answer:

  • Junior Research Fellow
  • Junior Research Fellow or Project Assistant
  • Professor/ Associate Professor

Grab Now: Upcoming Government Jobs

Question3: Do You Know About Central University of Haryana Recruitment Procedure?

Answer: Interview

Question4: What Would Be Paid To The Selected Candidates?

Answer:

Junior Research Fellow
or Project Assistant
 As Per The Norms
Professor Level – 14 (On usual deputation terms)
Associate Professor Level – 13 A (On usual deputation terms)
Academic Consultant/
Academic Advisor (against
the vacant post of Professor)
 Rs. 80,000/- p.m. (consolidated)
Academic Consultant/
Academic Advisor (against
the vacant post of
Associate Professor)
 Rs. 60,000/- p.m. (consolidated)

 Check Now: Daily Job Updates

Question5: How Can You Check Central University of Haryana Recruitment Notification?

Answer: In order to check Central University of Haryana Recruitment Advertisement, candidates have to follow the below mentioned hassle free steps:

Step1: Go through the official portal of the organization which is www.cuh.ac.in

Step2: Afterwards you have to follow “Recruitment” tab which is accessible at the left side of the home page.

Step3: Check the appropriate link of CUH Notification from the available list.

Step4: Read the complete CUH Recruitment Advertisement in appropriate manner.

Step5: Appliers for Professor or Assistant Professor Post have to download Application Form.

Step6: Fill asked details in the format in appropriate manner and attach required documents.

Step7: Enclose the form in an envelope and send complete form to the given postal address.

Check Here: Latest Walkin Interview For Freshers/ Experienced

Question6: Do You Know About The Walk-in-Interview Venue?

Answer:

Junior Research Fellow or Project Assistant

in the office of Dr. Prakash Kanoo, Ist floor, Academic Block 1, Department of Chemistry, Central University of Haryana, Jant-Pali, Mahendergarh, Haryana-123031

Also: Find More Jobs in Haryana

Junior Research Fellow

Department of Nutrition Biology, Central University of Haryana, Jant-Pali, Mahendergarh, Haryana-123031

Question7: Where Would The Application Sent by the Appliers For CUH Professor/ Associate Professor Recruitment

Answer: ESTABLISHMENT BRANCH (RECRUITMENT) CENTRAL UNIVERSITY OF HARYANA JANT-PALI, MAHENDERGARH HARYANA – 123031

Question8: What Is The Last Date To Send CUH Application Form for CUH Professor/ Associate Professor Jobs?

Answer: Latest by 31-01-2019, 05.30 pm

Get Here: Free Job Updates

Question9: What Is The Date of Walk-in-Interview?

Answer:

  • Junior Research Fellow or Project Assistant: 28 January, 2019 at 02:00 PM
  • Junior Research Fellow: 20 February 2019

Question10: Do You Know About the Documents Required At The Time Of Interview?

Answer:

  • Copy of CV
  • Recent Photograph
  • Original copy of all the supporting documents
  • One complete set of self-attested photocopies of their documents.
  • Reprints of publications (if any)
  • Other certificates (in original form)

Also Check: Latest Recruitments

Central University of Haryana Recruitment

Apply now for Central University of Haryana Recruitment. The University is all set to hire eligible and skillful candidates to the vacant posts of Junior Research Fellow, Junior Research Fellow or Project Assistant, Professor/ Associate Professor.

Candidates, who are eligible to apply for these available posts, can apply for CUH Jobs Openings by filling up the forms in prescribed format for Professor Post. Candidates can send their application to the respective address on or before the closing date that is mentioned above.

Final Note

Applicants are required to go through the Official Link to get rest details about Central University of Haryana Recruitment 2019. Stay connected with us to get more updates regarding CUH Vacancies.

Latest Recruitment On 24-01-2019:


Filed in: Haryana Jobs, Post Graduate, Recruitment, University, Walk-ins Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment