Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

Cochin Shipyard Recruitment 2019 Apprentice (320 Posts) Apply By 20 Dec

Cochin Shipyard Recruitment

To fill up 320 vacant Posts of Technician Apprentices and Graduate Apprentices, Cochin Shipyard Recruitment notification has been released. Willing candidates can apply for Cochin Shipyard Jobs till last date that is 20-12-2018.

recruitmentresult.com

Highlights of Cochin Shipyard Recruitment 2019:

  • Procedure of Applying: Online
  • Last Date: 20-12-2018
  • Name of Profiles: Technician & Graduate Apprentices
  • Cochin Shipyard Vacancies: 320
  • Name of Company: Cochin Shipyard Limited

Grab More: Upcoming Government Jobs

Cochin Shipyard Recruitment

Q1: Do You Know the Eligibility Criteria Needed for Cochin Shipyard Apprentice Recruitment?

Ans:

  • For Graduate & Technician (Diploma): Degree in Engineering / Diploma in Engineering.
  • For Technician (Vocational) & Trade Apprentice: Pass in Vocational Higher Secondary Education / Pass in ITI in the concerned trade.

You Can Also Check: Jobs By Qualification

Q2: What is Age Limit?

Ans: Age limit will be followed as per Apprenticeship Rules

Q3: What is the Monthly Salary?

  • For Graduate Apprentice: Rs. 10,000/-
  • For Technician (Diploma) Apprentices: Rs. 8,500/-
  • For Technician (Vocational) Apprentices: Rs. 7,500/-
  • For Trade Apprentices: Rs. 6,250/-

Check AlsoLatest Jobs Openings For Freshers

Q4: Is there any Application Fee?

Ans: No

Q5: How Did Company Broke Up Cochin Shipyard Vacancy?

Ans:

Post NameVacancy
Graduate Apprentice50
Technician (Diploma) Apprentices70
Technician (Vocational) Apprentices15
Trade Apprentices185

 Go hrough These Important Links:

Cochin Shipyard Notification for Graduate / Technician (Diploma) ApprenticesDownload PDF
Cochin Shipyard Advertisement for Technician (Vocational) / Trade ApprenticesDownload PDF
Cochin Shipyard Official LinkPress Here
Cochin Shipyard Apply Online LinkHit Here
Cochin Shipyard ResultGet Here

Q6: What is Criteria of Selection?

Ans: Based on percentage of marks obtained in Basic Prescribed Qualification.

Q7: What is Minimum Physical Standards?

Ans: Prescribed in Clause 4 of Apprenticeship Rule 1992, and amendments thereof if any.

Get More- Free Job Updates

Q8: What is the Duration of Training?

Ans: One Year as per Apprenticeship (Amendment) Act 1973.

Check Here-Best State Government Jobs

Q9: What is Process of Applying?

Ans: Follow below provided instructions for Cochin Shipyard Recruitment Apply Online.

  • Log onto website portal.mhrdnats.gov.in and hit “Enroll” tab.
  • In the Eligibility Check (1) section, select “Student”.
  • Ensure that you have the mandatory documents and hit I’ve above data.
  • The One Time Password is sent to the mobile number
  • Type your name and primary email ID in and type a password in the Setup a Password.
  • Fill all details carefully in Cochin Shipyard Application Form.
  • Log onto NATS Portal using your User ID/E-mail ID and password
  • In the home page hit “Establishment Requests” Tab And Select Option “Find Establishment”.
  • Fill all necessary information and press “Submit button.
  • Take print out of Cochin Shipyard Online Form for future use.

Read Now: Employment News This Week Highlights

Cochin Shipyard Recruitment Notification 2019 Details:

Cochin Shipyard Recruitment Advertisement has been released to fill up 320 vacant Posts of Technician & Graduate Apprentices. Applications via through online mode are invited against Cochin Shipyard Limited Recruitment from deserving applicants.

So, those who find themselves suitable for the posts can apply for Cochin Shipyard 2019 Recruitment by submitting the online form. Interested candidates can submit Cochin Shipyard Online Application Form till last date that is 20-12-2018. For any clarification candidates may contact via E-Mail Id: apprenticeship@cochinshipyard.com

Latest Recruitment Today:


Filed in: Recruitment, Sarkari Naukri, Top Jobs Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment