ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
AFTER THIS, YOU WILL NOT MISS ANY GOVT/PVT VACANCY
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

ADVERTISEMENT


Deloitte Placement Papers For Freshers, FREE Download Previous Papers

Deloitte Placement Papers

No Need to look Anywhere Else? Get Latest Deloitte Placement Papers Through This Page. Candidates, if you want placement in this company then, you must prepare yourself harder. For your better preparation, you must do preparation from Deloitte Placement Papers. Both fresher and experienced candidates who want to get job in this leading organization must check this Deloitte Placement Papers which will help you in preparation for both off campus placement and direct recruitment. Candidates you can easily download Deloitte Previous Papers in PD formar which is freely available for you here.

Deloitte is second largest professional services network in the world which was established in the year 1845. Deloitte is IT consulting firm and main function of company is that it offers range of tax, consulting & financial advisory, audit & enterprise risk and risk management services. Selection Process of this company is Written Exam, Technical Interview and HR Interview. Pattern of Written Exam of this company is as follows:

Deloitte Placement Papers

Subject Number Of Questions
English Language10
Analytical Ability15
Quantitative Ability15
Total40


Q -1
To drive home:-

  1. To find one’s roots
  2. To return to place of rest
  3. Back to original position
  4. To emphasise

Answer- D

Q 2-  The small child does whatever his father was done.

  1. has done
  2. did
  3. does
  4. had done

Answer- C

Read Also: Last Minute Exam Preparation Tips

Q 3-  You need not come unless you want to.

  1. You don’t need to come unless you want to
  2. You come only when you want to
  3. You come unless you don’t want to
  4. You needn’t come until you don’t want to

Answer: – A

Q-4-  The intruder stood quietly for few moments

  1. for few time
  2. for moments
  3. for a few moment
  4. No correction required

Answer:- C

Read Now: Health Hazards due to over Studying

Q 5:- Statements: In a one day cricket match, the total runs made by a team were 200. Out of these 160 runs were made by spinners.

Conclusions:

  1. 80% of the team consists of spinners.
  2. The opening batsmen were spinners.
  1. Only conclusion I follows
  2. Only conclusion II follows
  3. Either I or II follows
  4. Neither I nor II follows

Answer: – D

Q 6- Statements: Government has spoiled many top ranking financial institutions by appointing bureaucrats as Directors of these institutions.

Conclusions:

I. Government should appoint Directors of the financial institutes taking into consideration the expertise of the person in the area of finance.

II. The Director of the financial institute should have expertise commensurate with the financial work carried out by the institute.

  1. Only conclusion II follows
  2. Neither I nor II follows
  3. Both I and II follow
  4. Neither I nor II follows

Answer:- E

Check These Related Links:

Q 7- Statements: Prime age school-going children in urban India have now become avid as well as more regular viewers of television, even in households without a TV. As a result there has been an alarming decline in the extent of readership of newspapers.

Conclusions:

  • Method of increasing the readership of newspapers should be devised.
  • A team of experts should be sent to other countries to study the impact of TV. on the readership of newspapers.
  1. Only conclusion I follows
  2. Only conclusion II follows
  3. Either I or II follows
  4. Neither I nor II follows

Answer: – D

Q 8- Statement: A large number of people in ward X of the city are diagnosed to be suffering from a fatal malaria type.

Courses of Action:

  • The city municipal authority should take immediate steps to carry out extensive fumigation in ward X.
  • The people in the area should be advised to take steps to avoid mosquito bites.
  1. Both I and II follow
  2. Either I or II follows
  3. Only I follows
  4. Only II follows

Answer: – A

Check Common Mistakes You Make in Tests

Q 9- Statement: Since its launching in 1981, Vayudoot has so far accumulated losses amounting to Rs 153 crore.

Courses of Action:

  • Vayudoot should be directed to reduce wasteful expenditure and to increase passenger fare.
  • An amount of about Rs 300 crore should be provided to Vayudoot to make the airliner economically viable.
  1. Only I follows
  2. Only II follows
  3. Either I or II follows
  4. Neither I nor II follows

Answer:- A

Q 10- Statement: “You are hereby appointed as a programmer with a probation period of one year and your performance will be reviewed at the end of the period for confirmation.” – A line in an appointment letter.

Assumptions:

The performance of an individual generally is not known at the time of appointment offer.

Generally an individual tries to prove his worth in the probation period.

  1. Only assumption I is implicit
  2. Only assumption II is implicit
  3. Either I or II is implicit
  4. Both I and II are implicit

Answer:- D

Read Also: How to Prepare for Written Examination

Q 11- Look at this series: 7, 10, 8, 11, 9, 12, … What number should come next?

  1. 7
  2. 10
  3. 12
  4. 13

Answer:- B

Q 12- SCD, TEF, UGH, ____, WKL

  1. CMN
  2. UJI
  3. VIJ
  4. IJT

Answer:- C

Q 13- Look at this series: 22, 21, 23, 22, 24, 23, … What number should come next?

  1. 22
  2. 24
  3. 25
  4. 26

Answer:- C

Read Here: Best Ways To Finish Exam On Time

Q 14- What is the speed of the train?

I. The train crosses a signal pole in 18 seconds.

II. The train crosses a platform of equal length in 36 seconds.

III. Length of the train is 330 metres.

  1. I and II only
  2. II and III only
  3. I and III only
  4. III and either I or II only

Answer:-D

Q 15- A, B and C can do a piece of work in 20, 30 and 60 days respectively. In how many days can A do the work if he is assisted by B and C on every third day?

  1. 12 days
  2. 15 days
  3. 16 days
  4. 18 days

Answer:- B

Q 16- A alone can do a piece of work in 6 days and B alone in 8 days. A and B undertook to do it for Rs. 3200. With the help of C, they completed the work in 3 days. How much is to be paid to C?

  1. Rs. 375
  2. Rs. 400
  3. Rs. 600
  4. Rs. 800

Answer:- B

Q 17- A sum of money at simple interest amounts to Rs. 815 in 3 years and to Rs. 854 in 4 years. The sum is:

  1. Rs. 650
  2. Rs. 690
  3. Rs. 698
  4. Rs. 700

Answer:- C

You May Read This: Strategies To Improve Memory

Q 18- The simple interest on a sum of money is Rs. 50. What is the sum?

I. The interest rate is 10% p.a.

II. The sum earned simple interest in 10 years.

  1. I alone sufficient while II alone not sufficient to answer
  2. II alone sufficient while I alone not sufficient to answer
  3. Either I or II alone sufficient to answer
  4. Both I and II are necessary to answer

Answer:- D

Q 19- A tank is filled by three pipes with uniform flow. The first two pipes operating simultaneously fill the tank in the same time during which the tank is filled by the third pipe alone. The second pipe fills the tank 5 hours faster than the first pipe and 4 hours slower than the third pipe. The time required by the first pipe is:

  1. 6 hours
  2. 10 hours
  3. 15 hours
  4. 30 hours

Answer:- C

Check Here: Latest Placement Papers of Various Companies

Q 20- Look at this series: 31, 29, 24, 22, 17, … What number should come next?

  1. 15
  2. 14
  3. 13
  4. 12

Answer: – A

Interested candidates can download Deloitte Placement Papers with questions and Answers from above section of this page. We are also giving placement papers of Infosys, Accenture, HCL and other leading companies on our web portal that is recruitmentresult.com. So, contenders who have desire to do work in any other company can get placement papers regarding that company from our website so keep visiting on regular basis. You can also subscribe on our free email service, to get latest updates regarding Deloitte Placement Papers.

Something That You Should Put An Eye On

Tips To Create Your Own Study GuideTips to Make Study Interesting
How To Stay Awake All Night To StudyHow to Get in the Mood to Study
How Can You Write Fast In Exams?How To Prepare For Online Exam
Get Rid Of Sleeping While StudyingTips to Manage Time In Exam

Filed in: Placement Papers

Are You Still Jobless, Get Salary Upto 8.5 Lakhs – Apply Now


ADVERTISEMENT


Leave a Reply

Submit Comment