Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

GBPIHED Recruitment 2019 | Research Associate Posts – Walk-in Interview

GBPIHED Recruitment 2019

There is a Walkin Interview for Research Associate Post that is going to be conducted by GBPIHED on 28-02-2019. To get complete details about GBPIHED Recruitment 2019 Notification, candidates can hit on the below mentioned direct link.

recruitmentresult.com

GBPIHED 2019 Recruitment Highlights:

Organization NameGBPIHED
Name of the PostResearch Associate
Selection ProcessWalk in Interview
Walkin Date28-02-2019
Job TypeGovt Jobs in Uttarakhand
Job LocationUttarakhand
GBPIHED Websitegbpihed.gov.in

GBPIHED Recruitment

Q 1: Give the GBPIHED Vacancy Details.

Answer:

  • Name of Post: Himalayan Research Associate
  • No of Post: 01

Q 2: What is the essential Qualification for the GBPIHED Recruitment?

Answer: First Class Master Degree in Zoology with Ph.D. in relevant discipline

Q 3: How much salary will be offered for GBPIHED Recruitment?

Answer: Rs. 36000/Month + HRA as per norms

Check Now: Daily Job Updates

Q 4: The Authorities recruit candidates for GBPIHED Jobs?

Answer: Through Walkin Interview

Get DetailsHow To Dress For An Interview
Interview Questions and Answers

Q 5: What is the age limitation for applying?

Answer: 35 years. And there will be Relaxation for SC/ST/Women/PH/and OBC as per Govt. of India norms.

Q 5: How to apply for GBPIHED Recruitment?

Answer:

  • Contenders are going to apply for the advertised post, are firstly required to log on to the official site that is gbpihed.gov.in
  • After that press on ‘Recruitment’ link visible on the home page.
  • After pressing “Recruitment” link you have to hit on “
  • Walk-in Interview for Position of Himalayan Research Associate (1 No.) under Mountain Division-Himalayan Research Associate at GBPNIHESD, Kosi, Almora” link on appeared page.
  • Then you need to go through the complete details and write the application in proper format.
  • After that attached the copies of all required documents and certificates related to qualification and experience along with application from.
  • Then eligible appliers need to walk-in for interview along with original particulars on below scheduled date and time.
  • Finally you are required to bring along all certificates, testimonial along with application in original at the time of Walk-in-interview.

Direct Links Related to GBPIHED Recruitment…..

GBPIHED AdvertisementPress Here
GBPIHED Official websitePress Here

Q 6: Where will the selected candidates get posted if they are selected for the job?

Answer:

GBPNIHESD HQs,

Kosi-Katarmalm

Almora Uttarakhand

Also Find: More Jobs in Uttarakhand

Q 7: What documents do I have to bring on the day of Interview?

Answer: Candidate must bring their bio data and self-attested copies of all certificates, testimonials, bio-data, publications etc. and original documents for verification on the day of Interview for GBPIHED Recruitment.

Q 8: Discuss the GBPIHED Walkin Schedule.

Answer:

GBPIHED Walkin Date28-02-2019
GBPIHED Walkin TimeAt 11:00 AM
GBPIHED Walkin VenueG.B. Pant National Institute of Himalayan
Environment & Sustainable Development,
Kosi- Katarmal, Almora , Uttarakhand

Check Now: Latest Recruitments

GBPIHED Recruitment 2019

Govind Ballabh Pant National Institute of Himalayan Environment & Sustainable Development (GBPIHED), Uttarakhand has released a notification to hire candidates for the Himalayan Research Associate post. Interested individuals must appear for the Walkin Interview that is scheduled on 28-02-2019 at 11:00 AM.

GBPIHED Vacancies – Apply Now

Aspirants who are willing to apply for G.B. Pant National Institute of Himalayan Environment and Sustainable Development Recruitment need to appear in Walk-in-Interview with original and a set of photo copy of documents/ testimonials for verification.

Note:

To know more about the GBPIHED Recruitment 2019, you are advised to keep visiting our web portal from time to time.

Latest Recruitment On 19-02-2019:


Filed in: Post Graduate, Recruitment, Sarkari Naukri Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment