Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

GESCOM Recruitment 2019 Apply 255 Assistant/Junior Engineer & Other Posts

GESCOM Recruitment

Apply for GESCOM Recruitment!! Submission of Online applications for 255 Assistant/Junior Engineer & Other Posts has been started and scheduled to be over till 04-04-2019. Interested candidates to apply for CS/AEE/AE /AAO /JE/ Assistant/ Jr Assistant Recruitment can grab complete details from here.

recruitmentresult.com

GESCOM Recruitment Advertisement NHK PostsPress Here
GESCOM Recruitment Advertisement HK PostsPress Here
GESCOM Recruitment Official LinkPress Here
GESCOM Official LinkPress Here

GESCOM Job 2019 Short Overview

  • Organization Name: Gulbarga Electricity Supply Company Limited
  • Post Name: AE, JE, JPA, JLM, AEE
  • Number of Vacancy: 255
  • Last Date to Apply: 04-04-2019
  • Last Date for payment of application fee at e-post office: 05-04-2019
  • Category: GESCOM Recruitment
  • Location: Karnataka

GESCOM Recruitment

Q 1: What are the eligibility criteria for GESCOM Vacancies?

Answer: Only candidates who have obtained the minimum percentage of marks as prescribed below in respective qualifying examinations are eligible to apply for these posts:

  • General Category: 60%
  • Category I, IIA, IIB, IIIA, IIIB: 50%
  • SC, ST Category: Pass Class

Q 2: What is the age range for GESCOM Vacancies?

Answer:

  • 35 years for candidates belonging to General Category
  • 38 years for candidates belonging to Category I, IIA, IIB, IIIA, IIIB
  • 40 years for candidates belonging to SC, ST Category

Relaxation In Age

  • OBC – 3 year’s relaxation
  • SC/ST – 5 year’s relaxation

Q 3: Discuss the GESCOM Break Up.

Answer:

NHK

Post NameNo. of Vacancy
Assistant Executive Engineer (Electrical)08
Assistant Engineer (Elec.)36
Junior Engineer (Elec.)10
Junior Engineer (Civil)02
Junior Personal Assistant02
TOTAL58

HK

Post NameNo. of Vacancy
Assistant Executive Engineer (Electrical)23
Assistant Engineer (Elec.)106
Assistant Engineer (Civil)5
Junior Engineer (Elec.)50
Junior Engineer (Civil)06
Junior Personal Assistant07
TOTAL197

Grab More: Upcoming Government Jobs

Q 4: Is there any application fee?

Answer: Yes, candidates have to pay following sum as GESCOM application fee-

  • General and Category I, IIA, IIB, IIIA, IIIB: Rs.500
  • SC, ST: Rs.300
  • Physically Challenged Candidates: Exempted

Q 5: What is the salary package for GESCOM Jobs?

Answer:

Post NameSalary Structure
AEE(Electrical)Rs. 46080 to Rs. 98030 per month
AERs. 41130 to Rs. 72920 per month
JERs. 26270 to Rs. 65020 per month
JPARs. 22920 to Rs. 56320 per month

Get Here: Employment News This Week Highlights

Q 6: Discuss the GESCOM Recruitment Process.

Answer: Merit Based on the marks secured in the Online Aptitude Test for Junior Personal Assistant, Senior Grade Typewriting and Senior Grade Shorthand Examination

Q 7: How to apply for GESCOM Recruitment 2019?

Answer:

  • Initially, login in to gescom.in
  • Hit on “Recruitment” link at the menu bar.
  • Follow “Notifications>>> CS/AEE/AE/AAO/JE/Assistant/Jr Assistant Recruitment” link under the drop down list.
  • Go through the “Detailed Employment Announcements” and press the appropriate link.
  • Then read the GESCOM Recruitment Notification.
  • Those who fulfill all the eligibility have to revisit the web page and then hit on apply online link.
  • Fill the details and attach the required documents.
  • At last submit the GESCOM application form.
  • Also download it and take the hard copy of GESCOM job application form for future use.

Q 8: Where Would Be The Kannada Language Test Held?

Answer: Bengaluru

Must Read: Daily Job Updates

Q 9: Where Would Be Aptitude Test Held?

Answer: Candidates will have to appear for the online aptitude test in any one of the following preferred centers:

  • Bengaluru
  • Mysuru
  • Davanagere
  • Mangaluru
  • Hubbali- Dharwad
  • Belagavi
  • Kalaburgi
  • Ballari

GESCOM Recruitment 2019

Gulbarga Electricity Supply Company Limited (GESCOM) is inviting online applications from eligible contenders GESCOM Latest Jobs. There are 58 Posts available for AE,  JE, JPA, JLM and AEE which organization wants to fill with talented and eligible contenders.

Candidates fulfilling the required eligibility criteria may apply for the GESCOM Latest Recruitment by submitting online application form within the last date. Further candidates who are going to apply for GESCOM Jobs will have to face written test and interview for final selection.

Note:

To gather all the latest updates and notification regarding GESCOM Careers 2019, individuals are advised to stay connected to our web portal. Also like our Facebook page to get the updated information on your timeline directly.

Something That You Should Put An Eye On

Latest Private JobsLatest Walkin
Best Jobs In IndiaFree Job Updates
Jobs By QualificationJobs by Organization
Latest Jobs Openings For FreshersPart Time Jobs in India

Filed in: Electricity Department, Employment News, ITI Jobs, Recruitment, Sarkari Naukri Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment