Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

HSRLM Recruitment 2019 Apply For 10 District Functional Manager Posts

HSRLM Recruitment

Apply now for HSRLM Recruitment 2019!!! Candidates who are interested to attend Walkin Interview for 10 District Functional Manager Posts on 14-03-2019, needs to first fill the application form on or before 11-03-2019. Those who will apply offline for HSRLM Recruitment only they will be able to attend the Walkin Interview.

recruitmentresult.com

HSRLM Recruitment 2019 Brief Overview

  • Applying Mode: Offline
  • Name of Association: Haryana State Rural Livelihoods Mission
  • Post Name: District Functional Manager
  • Total No. of HSRLM Vacancy: 10
  • Last date to apply: 11-03-2019 upto 05:00 PM
  • Walkin Interview Date: 14-03-2019

HSRLM Recruitment

Q 1: What are the HSRLM vacancies?

Answer:

  • Name of Post – District Functional Manager (Financial Inclusion)
  • Number of Vacancy – 10

Q 2: Discuss the eligibility criteria for HSRLM Jobs.

Answer: Only retired bankers having Post Graduate Degree or CAIIB and who have worked as Senior Management Executive/ Lead District Manager in a Public Sector Banks can apply for the position of District Functional Manager {Financial Inclusion}

Get Here: Latest Post Graduate Job

Q 3: What is the age range to apply for HSRLM Job Vacancy?

Answer: Maximum age limit is 62 years as on 01-03-2019

Q 4: What is the selection Process HSRLM Vacancy?

Answer: Walkin Interview

Q 5: what is the process to apply for HSRLM Recruitment 2019?

Answer: To apply for HSRLM Recruitment, candidates need to follow below stated easy steps given for your ease:

  • Visit to official website of Haryana State Rural Livelihoods Mission that is hsrlm.gov.in to apply for HSRLM DFM-FI Recruitment
  • Secondly, press on “Recruitment for the position of DFM-FI under HSRLM” link, available in “News & Announcements” section on the right side of home page.
  • Within few seconds you will be directed to a new web page.
  • Now hit on “Advertisement” link present under “Recruitment for the position of DFM-FI under HSRLM” Heading
  • Now you will get a HSRLM Notification PDF file, in which you can see all the details about the job.
  • Read the details thoroughly
  • If you fulfill all the eligibility criteria then revisit the web page and hit on “Application Form” link.
  • Download the HSRLM Application Form and start filling it correctly.
  • Send the duly filled HSRLM Application Form to the mentioned address with attested copies of educational qualifications & experience.

Direct Links Related to Haryana SRLM Vacancy…

HSRLM NotificationGet Here
HSRLM Application FormGet Here
Official WebsiteHit Here

Q 6: Where to send application form?

Answer: Haryana State Rural Livelihoods Mission, SCO No.-19, Sector-16, Panchkula (Haryana)

Q 7: Explain the HSRLM Walkin Schedule.

Answer:

Walkin Date14-03-2019
Walkin TimeAt 10:30 AM
Walkin VenueOffice of Chief Executive Officer,
Haryana State Rural Livelihoods Mission,
SCO No.-19,1st Floor, Sector-16,
Panchkula (Haryana)

 Check Here: Latest Walkin Interview For Freshers/ Experienced

Q 8: In case of queries whom I should contact?

Answer: 0172-587590

HSRLM Recruitment 2019

In order to fill 10 District Functional Manager Vacancies, latest HSRLM Recruitment notification has been proclaimed by Haryana State Rural Livelihoods Mission. So, all those candidates who are interested and looking for Government job in Haryana can apply for HSRLM Jobs.

Before going to fill HSRLM Online Application Form, candidates should ensure required eligibility criteria given below. The last date to apply online for Haryana State Rural Livelihoods Mission Recruitment is 11-03-2019 upto 05:00 PM. So, apply as soon as possible to avoid last minute traffic on official website.

Also: Find More Jobs in Haryana

Note:

To get more updated details about HSRLM Recruitment candidates are advised to visit our web portal regularly. Please let us know if you have any query related to this page, may ask in comment box; our experts will solve your problem as soon as possible.

Something That You Should Put An Eye On

Upcoming Government JobsLatest Recruitments
Jobs By QualificationJobs by Organization
Free Job UpdatesLatest Jobs Openings For Freshers
Best State Government JobsEmployment News This Week Highlights

Filed in: Haryana Jobs, Post Graduate, Recruitment, Sarkari Naukri, Walk-ins Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment