Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

Kumaun University Recruitment 2019 | 35 Steno, Lab Assistant & Other Posts

Kumaun University Recruitment

Contenders who are searching for Kumaun University Jobs are hereby informed that latest employment notification entitled as Kumaun University Recruitment has been released now. So, willing candidates can apply for 35 Steno, Lab Assistant & Other Posts by submitting their applications with essential documents till the last date that is 08-04-2019.

recruitmentresult.com

Kumaun University Recruitment Official PDFDownload PDF
Kumaun University Official WebsitePress Here

Kumaun University Non-Teaching Recruitment 2019 Notification Details:

Organization NameKumaun University
Position NameSystem Programmer, Basket Ball Trainer, Senior technical assistant, Artist Cum Photographer, Artist / Draftsman, Suggestive, Stenographer, Tabla Artist, Sports Assistant, Electrician, Lab Assistant, Mechanic, and Other Posts
Total Vacancies35
Starting date9th March 2019
Closing Date8th April 2019
Application ModeOnline
CategoryGovt Jobs
Selection ProcessWritten Test
Job LocationUttarakhand
Official Sitekunainital.ac.in

Kumaun University Recruitment

Question 1: How many Kumaun University Vacancies are available?

Answer:

Name of the Posts No. of Kumaun University Vacancies
System Programmer01
Basket Ball Trainer01
Senior technical assistant01
Artist Cum Photographer02
Artist / Draftsman (Geography)02
Suggestive04
Stenographer03
Tabla Artist02
Sports Assistant01
Electrician01
Lab Assistant13
Inferior engineer – Civil01
Mechanic01
Assistant property officer01
Assistant Technical officer01
Technical Assistant01

Visit Regular On Given Link: Latest Government Jobs

Question 1: Who are eligible for Kumaun University Jobs?

Answer:

Name of the Posts Kumaun University Eligibility Criteria
System ProgrammerMCA or B.Tech in computer science
Basket Ball TrainerM.A., N.I.S. Diploma and DPEd diploma
Senior technical assistantPost Graduate in any earth science or physical science subjects, workable knowledge of operating sophisticated instruments in related to Geology.
Artist Cum Photographer1. Intermediate or Equivalent.
2. Diploma in Photography
Artist / Draftsman (Geography)Minimum High school Pass
SuggestiveGraduate or Graduate in Library Science
StenographerIntermediate or equivalent exam pass
Tabla ArtistGraduate in Tabla
Sports AssistantGraduate Degree and BPEd.
ElectricianHigh School and ITI in electrician trade.
Lab Assistant1. Intermediate / equivalent  with 05 years experience in relevant. OR
2. Diploma in Pharmacy and two years of experience in relevant. OR
3. Degree in B.F.A/ MFA OR
4. Intermediate in science
Inferior engineer – CivilIntermediate, 3 years of diploma in Civil Engineering.
MechanicHigh School or ITI in relevant trade.
Assistant property officerKnowledge of Development works and Property protection
Assistant Technical officerDegree / Diploma in relevant subject with 10 years of experience.
Technical AssistantDegree / Diploma in relevant subject with 10 years of experience in relevant.

Get Here: Latest Jobs As Per Your Qualification

Question 2: What is the Kumaun University Recruitment Process?

Answer:

  • Stage 1: Screening of Applications
  • Stage 2: Test
  • Stage 3: Interview

Question 3: What is the Kumaun University Salary?

Answer:

Name of the Posts Kumaun University Pay Scale 
System ProgrammerLevel – 10, Rs.56100 – 177500
Basket Ball TrainerLevel – 06, Rs.35400 – 112400
Senior technical assistantLevel – 06, Rs.35400 – 112400
Artist Cum PhotographerLevel – 05, Rs.29200 – 92300
Artist / Draftsman (Geography)Level – 04, Rs.29200 – 92300
SuggestiveLevel – 05, Rs.29200 – 92300 or Level – 06, Rs.35400 – 112400
StenographerLevel – 05, Rs.29200 – 92300
Tabla ArtistLevel – 03, Rs.21700 – 69100
Sports AssistantLevel – 04, Rs.25500 – 81100
ElectricianLevel – 03, Rs.21700 – 69100
Lab AssistantLevel – 03, Rs.21700 – 69100
Inferior engineer – CivilLevel – 05, Rs.29200 – 92300
MechanicLevel – 02, Rs.19900 – 63200
Assistant property officerLevel – 07, Rs.44900-142400
Assistant Technical officerLevel – 09, Rs.53100-167300
Technical AssistantLevel – 06, Rs.35400 – 112400

Question 4: What is the Kumaun University Age Limit?

Answer: 21 years to 42 years as on 01-07-2018

Question 5: Relaxations in Age:

Answer: Relaxation (in Upper age limit)

  • 05 years for SC/ST candidates
  • 03 years for OBC candidates
  • 10 years for Disabled candidates

Question 6: Is there any application fee?

Answer:

  • Gen/ OBC: Rs. 500/-
  • SC/ ST category: 300
  • Pay the Examination Fee through Bank Draft in favour of Finance officer, Kumaun University, Nainital.

Question 7: How to fill Kumaun University Application Form 2019?

Answer:

  • First of all candidates have to log on to official website of the organization that is www.kunainital.ac.in
  • From home page of official site hit on “Advertisement” tab.
  • Then list of all Kumaun University Advertisements will be displayed on your computer screen, from that choose suitable link.
  • Kumaun University Notification will appear on your computer screen.
  • Read that notification carefully.
  • Now prepare Kumaun University application on plain paper and mention all relevant details.
  • Attach Xerox of required documents/ certificates along with it.
  • Put application along with all attachments in an envelope.
  • Finally send the application form to address given below

Question 8: What is the Postal Address to send applications?

Answer:

To The Registrar Kumaun University Nainital,

Uttarakhand – 263001

Check Out: More Jobs in Uttarakhand

Question 9: What are the applying dates for Kumaun University Jobs?

Answer:

  • Notification Date: 09-03-2019
  • Last Date for Submission of Application Form: 08-04-2019

Question 10: What is the mode to apply for Kumaun University Job Openings?

Answer: Offline

Kumaun University Recruitment

Latest vacancy notification for Steno, Lab Assistant and other positions has been depicted by Kumaun University entitled as Kumaun University Recruitment. There is requirement of 35 most eligible candidates in order to vacant positions in the organization. Contenders, who are interested for Kumaun University Jobs, must submit the application form before the last date that is 08-04-2019. Candidate’s age should be 21 years to 42 years as on 01-07-2018 for KU Recruitment.

Applying candidates must submit their applications to address given below till the last date that is given here. Go through the Official Link mentioned above for obtaining detailed info on Kumaun University Recruitment 2019. You may also subscribe our free email section to know latest details about relevant recruitment notification.

Something That You Should Put An Eye On

Jobs by OrganizationTop 10 Job Oriented Courses
Latest RecruitmentsLatest Private Jobs
Latest Jobs Openings For FreshersTop 10 Highest Paying Jobs In India
Best State Government JobsEmployment News This Week Highlights

Filed in: 10th/12th, B.Tech, Graduate, Post Graduate, Recruitment Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment