Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

Lakshadweep Administration Recruitment 2019 | Apply 401 Safai Karmchari Advt

Lakshadweep Administration Recruitment

Apply Now for Lakshadweep Administration Recruitment 2019!! Union Territories of Lakshadweep Administration is conducting recruitment to fulfill 401 Positions of Safai Karmchari and Field Investigator in different Islands. Local individuals who are going to applying for Lakshadweep Administration Jobs can get the advt through this web page.

recruitmentresult.com

Lakshadweep Administration Recruitment 2019 Highlights

  • Applying mode: Offline
  • Position: Safai Karmchari and Field Investigator
  • Total Vacancies: 401
  • Location: Lakshadweep

Lakshadweep Administration Recruitment 2019

Q 1: What are the eligibility criteria for Lakshadweep Administration Vacancies?

Answer:

  • For Field Investigator: Bachelor of Fisheries Science/B.Sc Aquaculture/any degree in Fishery related subjects from recognized University or Institution & Pass in Computer Course not less than 3 months
  • For Safai Karmchari: As prescribed in the employment news

Grab Now: Upcoming Government Jobs

Q 2: Discuss about the age limitation for the applying individuals.

Answer:

  • Safai Karmchari – 60 years
  • Field Investigator – 20 years to 35 years

Q 3: Describe the Lakshadweep Administration break up.

Answer:

Post NameNo. Of Vacancy
Safai Karmchari390
Field Investigator11
Total401

Must Check: Employment News This Week Highlights

Q 4: Describe the Lakshadweep Safai Karmchari break up according to Islands.

Answer:

Kavaratti64
Agatti51
Amini51
Andrott56
Minicoy56
Kadmat33
Kalpeni33
Kiltan25
Chetlat18
Bitra03
Total390

Q 5: What is the Salary package for Lakshadweep Administration Jobs?

Answer:

  • Safai Karmchari – Rs. 9,900 per month
  • Field Investigator – Rs. 16,500 per month

Check Here: Latest Jobs by Organization

Q 6: Discuss about the Lakshadweep Administration Recruitment Process.

Answer:

  • Safai Karmchari – Merit of experience Certificate
  • Field Investigator – Walkin Interview

Q 7: What is the applying procedure for Lakshadweep Administration Vacancies?

Answer: individuals must follow below described steps to apply for the available Lakshadweep Administration Vacancy –

  • Firstly, visit the official website of the Organization which is lakshadweep.gov.in
  • Now candidates are required to hit on “Recruitment” tab available in the Notice section on the menu bar of the home page.
  • Now look for suitable link regarding Safai Karmchari and Field Investigator vacancies.
  • After checking the Lakshadweep Administration Notification, candidates who fulfill all the eligibility criteria must apply offline for Safai Karmchari and appear for Interview for Field Investigator on the scheduled dates.
  • Individuals applying for Safai Karmchari Vacancies must send the duly filled application form to the DCs/SDOs in applicant’s respective islands.

Direct Links Related to Lakshadweep Administration Recruitment

Lakshadweep Safai Karmchari Notice/Application FormGet Here
Lakshadweep Field Investigator NoticeGet Here
Lakshadweep Administration Official WebsitePress Here

 Q 8: What are the important dates related to Lakshadweep Administration Recruitment?

Answer:

Last Date to apply for Safai Karmchari Vacancies28-02-2019
Walkin Date for Field Investigator Vacancy21-02-2019
Walkin Time for Field Investigator Vacancy09:30 AM

Q 9: What is the Venue for Field Investigator Walkin?

Answer: Directorate of Fisheries, U.T of Lakshadweep, Kavatti

Check Here: Latest Walkin Interview For Freshers/ Experienced

Lakshadweep Administration Recruitment 2019

Union Territories of Lakshadweep Administration has released a notification to fulfill various vacancies in Fisheries and Environment & Forest departments of the Islands. Local candidates who fulfill all the eligibility can apply offline for Safai Karmchari or appear for Walkin Interview (Field Investigator) on the scheduled dates.

Individuals, who applying for Safai Karmchari vacancies must belong to local scheduled tribes. The final selection of the individuals is based on qualification and experiences possess by the candidates. Candidates appearing for Walkin must take their all the qualifying exam certificates and other important documents.

Note:

For all the latest updates and notification, candidates are advised to visit our wbe portal at regular basis.

Latest Recruitment On 11-02-2019:


Filed in: BSC Jobs, Recruitment, Sarkari Naukri, Walk-ins Tags: 

One Response to "Lakshadweep Administration Recruitment 2019 | Apply 401 Safai Karmchari Advt"

  1. Haradhan Mandal

    The best job

Leave a Reply

Submit Comment