Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

Ministry of Commerce and Industry Recruitment 2019 | 75 Examiner Posts

Ministry of Commerce and Industry Recruitment

Ministry of Commerce and Industry Recruitment 2019 is going on to hire eligible candidates for 75 Examiner Posts in Trade Marks Registry Office at Mumbai. Individuals who are interested to apply for the available vacancies must send the applications through email on or before 27-02-2019.

recruitmentresult.com

Ministry of Commerce and Industry Recruitment 2019 Overview

  • Applying Mode: Online
  • Post Name: Examiner of Trade Marks
  • Total Vacancy: 75
  • Category: Ministry of Commerce and Industry Recruitment
  • Last Date to Apply: 27-02-2019
  • Selection process: Screening and Interview
  • Date of Interview: 05/03/2019 & 06/03/2019
  • Job Location: Trade Marks Registry Office at Mumbai

Ministry of Commerce and Industry Recruitment

Q 1: What is qualification that is required for Ministry of Commerce and Industry vacancy?

Answer: applying candidates must have Degree in law of recognized university or equivalent

Q 2: Is there any experience required for Ministry of Commerce and Industry Jobs?

Answer: Yes, candidates must have Two years’ experience as an advocate

Check Now: Upcoming Government Jobs

Q 3: Describe the age limitation.

Answer:

  • 30 years – General Candidates
  • 35 years – SC/ST
  • 33 years – OBC

Q 4: What is the selection process for Ministry of Commerce and Industry vacancies?

Answer: Screening followed by Personal Interview

Q 5: Discuss about the salary package.

Answer: Rs. 45000 per month

Get Here: Jobs by Organization

Q 6: How to fill application form?

Answer: Following steps should be followed while applying for the available vacancies-

  • Candidates are required to first login to ipindia.nic.in, the official website.
  • Further look for “Public Notice (Advertisement for engagement of Examiners of Trade Marks (on Contract Basis – 2019)) -refer to vacancy announcement” present under News & Update section and hit on it.
  • This will direct you to a new web page.
  • Hit on suitable link to get Ministry of Commerce & Industry Recruitment Notification.
  • Go through the Ministry of Commerce & Industry Notification thoroughly.
  • If you fulfill all the eligibility criteria then download the application form
  • At last send the application form (in the prescribed format) to the below mentioned email address along with all the required documents in PDF Format.

Direct Links Related to Ministry of Commerce & Industry

Notification/Application FormGet Here
Official WebsiteGet Here

Q 7: What is email address?

Answer: E-mail to satyendra.tmr@nic.in with a copy to sb.palo@nic.in

Q 8: What are the important Dates related to Ministry of Commerce & Industry Recruitment 2019?

Answer:

EventsDate
Last Date to apply27-02-2019
Merit List for candidates selected for Interview will be available on01-03-2019
Interview Dates05-03-2019 & 06-03-2019.

Subscribe Now for: Free Job Updates

Q 9: What is the venue for Personal Interview?

Answer: Trade Marks Registry, Boudhik Sampada Bhavan, S. M. Road, Antop Hill, Mumbai – 400 037

Ministry of Commerce and Industry Recruitment

To fill 75 Examiner Posts in Trade Marks Registry Office at Mumbai, Ministry of Commerce and Industry is conducting recruitment. Individuals need to first download application form and fill it with complete details in proper manner and then send the duly filled application form through email before last date ends.

The selection of the candidates will be based on screening and personal interview rounds i.e. first of all the organization will check the applications to shortlist the eligible candidates. Later, Merit list will be published on 01-03-2019 for provisionally selected candidates. Further individuals fulfilling all the eligibility criteria will be called for Personal interview rounds.

Note:

Gather all the latest updates about Ministry of Commerce and Industry Recruitment 2019, by visiting our web portal regularly.

Latest Recruitment On 14-02-2019:


Filed in: LLB, Maharashtra Jobs, Mumbai Jobs, Recruitment, Sarkari Naukri Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment