Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

MSRLM Recruitment 2019 | 1496 Cluster Coordinator & Other Posts – Apply

MSRLM Recruitment

UMED – Maharashtra State Rural Livelihoods Mission (MSRLM) is going to start online filling of application form for 1496 Cluster Coordinator & Other Posts from 07-03-2019. Individuals can apply for MSRLM Recruitment 2019 by following below mentioned steps on or before the last date which is 27-03-2019.

recruitmentresult.com

MSRLM Recruitment 2019 Brief Summary

  • Organization Name: UMED – Maharashtra State Rural Livelihoods Mission (MSRLM)
  • Name Posts: Cluster Coordinator & Others
  • No of posts: 1496 Vacancies
  • Application Process: Online
  • Job Location: Maharashtra
  • Last Date: 27th March 2019
  • Official Website: www.umed.in

MSRLM Recruitment

Q 1: Write the eligibility criteria for MSRLM Recruitment.

Answer: Only those candidates will be considered eligible who have possessed Graduate Degree/ Post- Graduate degree or its equivalent degree in related field from recognized University/Institutions with good academic records.

Check More: Graduate Jobs / Post Graduate Jobs

Q 2: What is the age limit for MSRLM Vacancy?

Answer: Individuals must be above the age of 18 years to be eligible for applying for MSRLM vacancies.

Q 3: Explain MSRLM Vacancies Break-Up.

Answer:

Name of PostsVacancy
State Mission Administrator – Value Chain
& Forward Linkage
01
State Mission Administrator – Livelihoods
(Non Form)
01
State Mission Administrator – Digital Finance01
Mission Administrator – Social Security01
Mission Administrator – Forward Linkage01
Mission Administrator – Organic Village Clusters01
Mission Administrator – Livelihood Training
& Capacity Building
01
Mission Administrator – Non Farm (NRETP)01
Mission Administrator – MIS and M & E Livelihood01
District Administrator15
Taluka Coordinator – Forward Linkage55
Taluka Coordinator – Organic Farming77
Cluster Coordinator105
District Mission Management15
District Administrator – MIS and M& E16
District Administrator – Marketing & Knowledge
Management
16
Office Superintendent cum District Administrator19
Taluka Mission Administrator166
Taluka Administrator – MIS and M& E169
Cluster Coordinator580
Divisional Consultant254
Total1496

Q 4: Discuss the MSRLM Selection Process.

Answer: Selection of the eligible candidates will be done for Cluster Coordinator, Mission Administrator, Divisional Consultant and other vacancies on the basis of their performance in written test and personal interview which will be duly conducted by screening committee of the organization.

To Do Preparation Of Exam/Interview In Best Way, Check Below Given Articles:

Q 5: What is the salary package for MSRLM vacancies?

Answer: Selected candidates for the MSRLM vacancy will be provided impressive with other allowances as per the norms of the organization.

Q 6: Explain the applying procedure for MSRLM Job.

Answer:

  • The very first step for the candidates is to go to MSRLM official website that is www.umed.in to apply for MSRLM vacancies.
  • On home page of the official portal hit the “Career” tab which is provided on the menu bar which will navigate you to new page.
  • Now hit the “Job Openings” from the menu bar of the next page appeared on your screen.
  • You will see many advertisement links but you have to search suitable link for Cluster Coordinator and other vacancies and hit the same.
  • MSRLM advertisement PDF will appear on your screen after hitting the above discussed link.
  • Go through the MSRLM Notification thoroughly
  • Then revisit the earlier website and hit on apply online link
  • Fill the MSRLM application form correctly
  • Finally download the same and also take the hard copy of MSRLM Job application form for future use.

Direct Links Related to MSRLM Vacancies

MSRLM CareersGet Here
Official WebsiteHit Here

Q 7: What are the important dates regarding MSRLM Recruitment?

Answer:

Starting Date 7th March 2019
Closing Date for Online applications 27th March 2019

Q 8: What are the MSRLM Job locations?

Answer: Belapur, Navi Mumbai, Pune, Sangli, Kolhapur, Satara, Auranagabad, Raigad, Nagpur, Ahmedngar, Sindhudurg, Nashik, Nandurbar, Beed, Chandrapur, Gadchiroli, Gondia, Jalna, Osmanabad, Ratnagiri, Thane, Wardha, Yavatmal, Solapur, Palaghar

Get Here: Latest Jobs in Maharashtra

MSRLM Recruitment 2019

Maharashtra State Rural Livelihood Mission Society has broadcasted an official advertisement for MSRLM Recruitment of 1496 Administrator, Coordinator, Consultant and other Bharti. Interested candidates are invited to fill application forms and apply for MSRLM jobs through online/ offline process given below.

Those applicants who are willing to apply for MSRLM Recruitment 2019 must go through an official advertisement which will help them to check and match their eligibility as per the vacant positions. Applicants will only be allowed to appear in the examination if he/she has applied for the same in a correct manner before the last date that is 27-03-2019.

Note:

Gather all the latest updates about MSRLM Recruitment 2019 by visiting our web portal on regular basis.

Something That You Should Put An Eye On

Upcoming Government JobsLatest Recruitments
Jobs By QualificationJobs by Organization
Free Job UpdatesLatest Jobs Openings For Freshers
Best State Government JobsEmployment News This Week Highlights

Filed in: Employment News, Graduate, Maharashtra Jobs, Post Graduate, Recruitment, Sarkari Naukri Tags: 

3 Responses to "MSRLM Recruitment 2019 | 1496 Cluster Coordinator & Other Posts – Apply"

  1. vishal valchand jagadale

    Experience by 2.5 years at ABIL Infrastructure Pune

    • admin

      Hii Vishal,

      The qualification required is Graduate Degree/ Post- Graduate degree or its equivalent degree in related field.

  2. Pammy Singh

    I am post graduate in political science. But I haven’t job. I had 7yers experience in export buying house on merchandise post because also did fashion designing course. But present time I haven’t job. Please suggest.

Leave a Reply

Submit Comment