Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

Punjab Health Department Recruitment 2019 68 Coordinator/Executive/DEO

Punjab Health Department Recruitment 2019

Apply Now For Punjab Health Department Recruitment 2019!! Baba Farid University Health Sciences, Faridkot is conducting recruitment to hire eligible individuals for the 68 vacancies of Coordinator/Executive/DEO in State Health Agency, Punjab. Those who fulfill all the eligibility criteria can apply for the Punjab Health Department Vacancy on or before 28-02-2019.

recruitmentresult.com

Punjab Health Department Recruitment 2019 Overview

  • Applying mode: Online
  • Conducted By: Baba Farid University Health Sciences, Faridkot
  • Category: Punjab Health Department Recruitment
  • Last Date to apply: 28-02-2019
  • Location: Punjab

Punjab Health Department Recruitment

Q 1: What is the required qualification for Punjab Health Department vacancies?

Answer: individuals must have done Graduation/Post-Graduation/Post Graduate Diploma in the respected fields from any government recognized University or College.

Q 2: What is the maximum age limitation?

Answer:

  • Manager: 50 Years as on 01- 01-2019
  • Deputy Manager: 45 Years as on 01- 01-2019
  • Executive Assistant: 37 Years as on 01- 01-2019
  • District Coordinator: 37 Years as on 01- 01-2019
  • Data Entry Operator cum Clerk: 37 Years as on 01- 01-2019

Grab Today: Latest Recruitments

Q 3: What is the minimum experience to apply for Punjab Health Department Jobs?

Answer:

  • Manager: 5 Years
  • Deputy Manager: 2 Years
  • Executive Assistant: No condition
  • District Coordinator: No condition
  • Data Entry Operator cum Clerk: No condition

Q 4: Discuss about the breakup of Punjab Health Department Vacancies.

Answer:

Post NameNo. of Vacancy
Manager08
Deputy Manager10
Executive Assistant13
District Coordinator22
Data Entry Operator cum Clerk15
Total68

Get Here: Upcoming Government Jobs

Q 5: Give the detailed vacancy distribution.

Answer:

Manager – 08
Operations Manager01
Monitoring & Evaluation Manager01
Finance Manger01
Audit Manager01
IT Support Cum Data Manager01
Grievance Redressal Manager01
Capacity Development Manager01
Administrative Manager01
Deputy Manager – 10
IT Support Cum Data Dy. Manager01
Grievance Redressal Dy. Manager01
Capacity Development Dy. Manager01
Administrative Dy. Manager01
Operations Dy. Manager01
Monitoring & Evaluation Dy. Manager01
Finance Dy. Manager02
Audit Dy. Manager01
IEC Dy. Manager01
Other vacancies
Executive Assistant13
District Coordinator22
Data Entry Operator cum Clerk15
Total68

Q 6: Discuss about the pay scale for Punjab Health Department Jobs.

Answer:

Post NameSalary Structure
ManagerRs 80,000 p.m.
Deputy ManagerRs 55000 p.m.
Executive AssistantRs 40,000 p.m.
District CoordinatorRs 40,000 p.m.
Data Entry Operator cum ClerkRs 25,000 p.m.

Read Here: Daily Job Updates

Q 7: What is the Punjab Health Department Recruitment Process?

Answer: Written tests followed by Personal Interview

Q 8: Give the weightage structure for Punjab Health Department selection process.

Answer:

For the posts of Manager and Deputy Manager

  • 80% for written tests,
  • 10% for experience
  • 10% for interview

For Executive Assistant, District coordinator and Data Entry Operator-cum-Clerk

  • 90% for written test
  • 10% for interview

Check Now: Employment News This Week Highlights

Q 9: How to apply for Punjab Health Department Recruitment?

Answer:

  • Visit the official website, punjabhealth.co.in
  • Hit on “Jobs & Career” tab
  • This will direct you to a new web page
  • Now look for “PUBLIC NOTICE – RECRUITMENT: State Health Agency, Punjab: and hit on it
  • Go through the notification carefully,
  • Individuals who are interested to apply for the available Punjab Health Department vacancies, they have to visit another website (www.bfuhs.ac.in)
  • Now hit on “Press here to apply online for various posts Under State Health Agency (Department of Health and Family welfare Pb.)” available in latest notice section.
  • Hit on “Registration” button to apply online
  • Further proceed to apply as directed by the web page.

Direct Links regarding Punjab Health Department Recruitment

Punjab Health Department NotificationHit Here
Punjab Health Department Detailed NotificationHit Here
Punjab Health Department apply Online LinkHit Here
Official WebsiteGet Here

Punjab Health Department Recruitment 2019

Department of Health Care and Family Welfare, Punjab has released various vacancies of Coordinator/Executive/DEO. For Ayushman -Bharat Sarbat Sehat Bima Yojana, the Organization is recruiting individuals at State level and district Level through a written test, which will be conducted by Baba Farid University Health Sciences, Faridkot.

Firstly, aspirants must go through Punjab Health Department Notification to know the eligibility conditions to apply for Punjab Health Department Recruitment. Interested individuals can fill the online application form till 28-02-2019 through official website of the University.

You Can Find Here: More Jobs in Punjab

Note:

To gather all the latest updates and notification about Punjab Health Department Recruitment 2019 stay connected to our web portal as we update the details from time to time.

Latest Recruitment On 19-02-2019


Filed in: Diploma, Graduate, Post Graduate, Punjab Jobs, Recruitment, Sarkari Naukri Tags: 

One Response to "Punjab Health Department Recruitment 2019 68 Coordinator/Executive/DEO"

  1. Sanjeev kumar

    What will be the pattern of exam and syllabus for the same?

Leave a Reply

Submit Comment