Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
AFTER THIS, YOU WILL NOT MISS ANY GOVT/PVT VACANCY
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

RITES Recruitment 2019 @rites.com Analyst/AM Posts, Salary Upto 1.6 Lakh

RITES Recruitment

Applications in prescribed format have been issued for RITES Recruitment 2019 for filling up Analyst/AM vacant Posts. Selected contenders will get Salary Upto 1.6 Lakh per month. So those who are interested can go through this page and apply for the same.

RITES Recruitment

recruitmentresult.com

RITES Current Job Opportunities Reviews

  • Organization: Rail India Technical & Economic Service
  • Post Name: System Analyst, Assistant Manager, Senior System Architect
  • Total No. of RITES Vacancies: 06
  • Form Type: Online
  • Last Date: 19-12-2018

Q1. What are RITES Eligibility Requirements?

Ans. Degree in BE/B.Tech/B.Sc. (Engg) OR IT/Computer Science & Engg/ Computer Science/Computer Engg/Electronics & Communication Engg./ MCA is required by the candidates.

Find Out More: Latest Engineering Jobs

Q2. What is the maximum age limit for appliers?

Ans. Upper age limit for applicants is 40 years of age as on 01-11-2018.

Q3. How much experience is required for Senior System Architect & AM Vacancies?

Ans. Minimum 4 years of post-qualification experience is required.

Q4. How vacancies are distributed among different categories?

Ans. Total vacancies: 6

  • UR: 3
  • OBC: 2
  • ST: 1

Check Now: Upcoming Railway Jobs

Q5. What is the salary level after getting selected?

Ans. Aspirants who will get selected will be paid Rs.50, 000/- to Rs.1, 60, 000/- per month.

Q6. What is the interview process like at Rites Ltd?

Ans. Shortlisting of eligible candidates will be done on the basis of written examination. Final selection will be done on the basis of personal interview.

Get DetailsInterview Questions and Answers
How to Prepare for Written Exam

Q7. Is there any fee requirement to apply?

Ans. No fee is required to be paid for applying to the said post.

Q8. What is the schedule and centre for interview?

Ans. Centre details, date and time of personal interview for final the selection will be informed to shortlisted candidates.

Q9. RITES Recruitment- How to apply?

  • Log in to the official webpage: ritesltd.com
  • Drag cursor towards “Careers” section and hit “Vacancies” link
  • Search “Recruitment of professionals on contractual basis in pay-scale”.
  • Press the found link.
  • If you are eligible, go back to home page.
  • Again go to “Careers” section and press on “Online Registration”.
  • Fill all the required details correctly.
  • Hit the “Submit” tab at last.
  • Take print out of the filled in application form.
  • Submit application along with necessary documents to relevant address.

Q10. At what address I have to submit the application?

Ans. Assistant Manager (P)/Rectt., RITES Ltd., RITES Bhawan, Plot No.1, Sector-29, Gurgaon – 122001, Haryana

Find More: Jobs in Haryana

Q11. Is Computer engineers can apply for Rites Ltd jobs?

Ans. Computer engineer candidates are eligible to apply for such vacant jobs.

Q12. What dates should I have to take care of?

Events Date
Last date of online registration19-12-2018
Last date of submission of
hard copy of documents
27-12-2018
Date of selectionTo be notified later

Q13. What documents I have to submit with the application form?

Ans. Following self-attested hard copies are to be submitted:

  • 2 recent passport size colour photographs
  • High School certificate for proof of Date of Birth
  • Certificates of Academic & Professional qualifications
  • SC/ST/OBC Certificate (if applicable)
  • Proof of Identity & Address
  • PAN Card
  • PWD Certificate (if applicable)
RITES Online Registration WebpageGet Here
RITES Recruitment NotificationGet Here
RITES Official LinkGet Here
RITES LTD ResultGet Here
RITES Admit CardGet Here
RITES Recruitment through GATEGet Here
RITES SyllabusGet Here

RITES Recruitment 2019 Application Process:

Those candidates who want to apply for current vacancies in Rail India Technical & Economic Service are required to submit their application form through online mode of application process only. They are advised to fill all the details correctly and truly.

If the organization founds any information wrong or incomplete, particular application will be disqualified at once and will not be given any other chance to reapply for RITES Recruitment.

Last Date to Apply for RITES Analyst/AM Posts:

Online application process to apply for RITES Jobs has been commenced on its official website and interested job seekers are informed that they will be able to apply for the RITES Vacancy of their choice only on or before the last date that is scheduled on 19-12-2018.

Note:

For more related details and other job notices, stay tuned with our web page on regular basis.

Latest Recruitment Today


Filed in: Engineering Jobs, Haryana Jobs, Railway jobs, Recruitment, Top Jobs Tags: 

2 Responses to "RITES Recruitment 2019 @rites.com Analyst/AM Posts, Salary Upto 1.6 Lakh"

  1. Krishan

    Please tell me that i completed my diploma in mechanical engineering from institution of mechanical engineers with 50% marks so can i apply for this vacancy

Leave a Reply

Submit Comment