Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

RRB Goods Guard Recruitment 2019 | 5748 Railway Goods Guard Vacancy

RRB Goods Guard Recruitment

Railway Recruitment Board is inviting online applications to fulfill 5748 Railway Goods Guard Vacancy. Individuals who fulfill all the eligibility criteria can apply for RRB Goods Guard Recruitment 2019 on or before the last date i.e. 31-03-2019. Scroll down the web page to gather complete details about RRB Goods Guard Vacancies.

recruitmentresult.com

RRB Goods Guard Recruitment Overview

Name of the examRRB NTPC
Conducting BodyRailway Recruitment Board
Total Goods Guard Vacancies5748
Last Date to Apply31-03-2019
Exam DateCBT-1 (Tentatively June-September 2019)
Mode of ApplicationOnline
Official Websitewww.indianrailways.gov.in

RRB Goods Guard Recruitment

Railway Goods Guard Vacancies (Region Wise)

RegionsNo. of Vacancies
Ahmedabad44
Ajmer178
Allahabad1406
Bangalore242
Bhubaneswar116
Bhopal114
Bilaspur457
Chandigarh220
Chennai275
Guwahati38
Gorakhpur56
Kolkata210
Mumbai316
Patna211
Ranchi471
Secunderabad858
Jammu Srinagar70
Muzaffarpur10
Malda300
Siliguri71
Thiruvananthapuram85
Total5748

Q 1: Discuss the eligibility criteria for Railway Goods Guard Jobs.

Answer: Candidates who are going to apply for RRB Goods Guard Jobs they must possess Graduation Degree in relevant discipline with good academic record from any Well University or Institution.

Grab Today: More Graduate Jobs

Q 2: Describe the age range to apply for Railway Goods Guard Vacancies.

Answer: Candidates must be below the age of 33 years as on 01-07-2019. Also there will be relaxation in the upper age limit as per the norms of the organization.

Q 3: Is there any application fee to apply for Railway Goods Guard Recruitment?

Answer: yes candidates have to pay following sum as application fee through online mode using internet banking or debit/credit cards or UPI or through offline mode using SBI Bank Challan Payment mode in any branch of SBI or Post Office Challan Payment mode in any branch of computerized post office.

Candidate CategoriesFee
For all candidates except the fee concession categories
* Rs. 400/- refund to candidates, if they appear for exam.
Rs. 500
For Candidates belonging to SC / ST / Ex-Serviceman
/ PWDs / Female / Transgender / Minorities /
Economically backward class.
*This fee of Rs. 250 shall be refunded duly
deducting bank charges, on appearing in CBT.
Rs. 250

11000 Latest Railway Vacancies: Grab Now

Q 4: What is the salary structure for Railway Goods Guard Vacancy?

Answer: Rs. 29200

Q 5: Discuss about the RRB Goods Guard Recruitment Process.

Answer:

  • 1st Stage Computer Based Test (CBT)
  • 2nd Stage Computer Based Test (CBT)
  • Document Verification/Medical Examination

Q 6: How to apply for Railway Goods Job Vacancy?

Answer:

  • First of all candidates have to visit the official website of Railway Recruitment Board that is www.indianrailways.gov.in to apply for RRB Goods Guard Recruitment
  • After that navigate the home page and take your cursor at the menu bar of home page and select “Recruitment” tab.
  • Now on reaching new page just select suitable zone link
  • After that, you will re-direct on zonal website. Now aspirants need to choose an appropriate link for RRB Goods Guard Vacancy and read the entire RRB Goods Guard Recruitment
  • Candidates who find themselves eligible, they need to select suitable “Apply Online” link.
  • Afterwards, fill the RRB Online Application Form with valid details.
  • Then you need to upload scanned photograph and signature.
  • If all filled details are correct then hit at “Submit” button for final submission of application form.
  • At end, take the print out of filled RRB Goods Guard application form for future references.

Important Links Related To RRB Goods Guard Recruitment

RRB Goods Guard Official NotificationGet Here
Official WebsiteHit Here
Other Related Links
RRB NTPC Goods Guard Job ProfilePress Here
RRB Goods Guard SyllabusPress Here
Railway Goods Guard Salary after 7th Pay
Commission
Press Here

Q 7: Discuss about the important dates for RRB Goods Guard Jobs.

Answer:

Closing of online registration of Applications31.03.2019 at 23.59 hrs.
(a) Online (Net Banking/ Credit Card/ Debit Card/UPI)05.04.2019 at 23.59 hrs.
(b) SBI Challan05.04.2019 at 15.00 hrs.
(c) Post Office Challan05.04.2019 at 15.00 hrs.
Final submission of Applications12.04.2019 at 23.59 hrs.
1st Stage Computer Based Test (CBT)June to September 2019

Q 8: What is the exam pattern for RRB Goods Guard vacancies?

Answer: RRB Goods Guard Computer Based Exam Pattern (1st Stage) is as follows-

SubjectsNo. of Questions
General Awareness40
Mathematics30
General Intelligence
and Reasoning
30
Total100

Subscribe Now For: Free Job Updates

RRB Goods Guard Recruitment

Railway Recruitment Board has released a combined advertisement for Goods Guard and other vacancies under NTPC. The organization is going to hire eligible candidates at 1000+ vacancies of Goods Guard.

Jobs in railway sector are dream for most of the aspirants. Candidates who want to make their career in Railway Jobs they must apply for the available railway jobs on or before the last date which is 31.03.2019 at 23.59 hrs.

Note:

To attain all the latest updates and notification about RRB Goods Guard Recruitment 2019, candidates are advised to keep visiting our web portal on regular basis.

Something That You Should Put An Eye On

RRB Employment NewsRRB Exam Schedule
Railway Exam Preparation TipsIndian Railway Eligibility Criteria
RRB RecruitmentRailway Exam Coaching Institutes
Railway Exam Preparation BooksOnline Test For Railway

Filed in: Graduate, Railway jobs, Recruitment, RRB, Sarkari Naukri Tags: 

6 Responses to "RRB Goods Guard Recruitment 2019 | 5748 Railway Goods Guard Vacancy"

  1. Saif Ali

    I want job railway goods gaurd

  2. M.Manikandan

    Thankyou

  3. Nemalpuri mohan kumar

    Sir, I want goods guard job sir

  4. Mihir Sinha

    Sir, I want a job in Railway. Please help me. An unemployed person is searching a job

  5. shyamal kumar pramanik

    sir i am still a fresher boy . i want to railway job .. an unemployed person is searching a job . please help me sir ,
    i am 12th first class pass . and graduate first class pass .
    please sir kindly help me …….

Leave a Reply

Submit Comment