Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

Sainik School Recruitment 2019 TGT, Lab Attendant & Other Posts – Walk-In

Sainik School Recruitment

Walk-in Interview is going to be organized for the appointment to TGT, Lab Attendant & Other Posts in Sainik School Goalpara (Assam). Concerning the same, applications for Sainik School Recruitment 2019 must be submitted via offline mode latest by 03-05-2019. For more details, check below…

recruitmentresult.com

Sainik School Recruitment 2019 NotificationDownload PDF
Sainik School Goalpara Official SiteGet Here

Sainik School Recruitment Overview

  • Applying process: Offline
  • Category: Sainik School Jobs
  • Post Name: Lab Attendant & Others
  • Last date to Apply: 03-05-2019
  • Official Website: www.sainikschoolgoalpara.org

Sainik School Recruitment

Q 1: Enlist the Sainik School Vacancies.

Answer:

Post NameNo. of Vacancy
TGT in English01
Band Master01
Ward boy (Male)02
Matron (Female)02
Lab Attendant (Male)03
General Employee (Cook)02
Total11

Q 2: Explain the eligibility criteria to apply for Sainik School Vacancy 2019.

Answer:

Post NameQualification
TGT in EnglishGraduation /Honours in English with 50% marks and B.Ed.
Band MasterPotential Band Master / Band Major/Drum Major Course;
Equivalent Naval/Air Force Courses.
Ward boy (Male)10+2;
Ability to speak and understand Assamese, Hindi & English
Matron (Female)
Lab Attendant (Male)10+2 in Science Stream;
Ability to communicate in Hindi and English.
General Employee (Cook)Matriculation from a recognized Board;
Certificate or Diploma in Catering

Get Here: Latest Jobs As Per Your Qualification

Q 3: What is the age range for Sainik School Recruitment?

Answer:

The Age Limit as on 31-03-2019 for Sainik School Goalpara Jobs is listed below:

  • TGT English: 21 to 35 years
  • For rest of the posts: 21 to 50 years

Q 4: Discuss about the salary structure for Sainik School Jobs.

Answer:

Post NameConsolidated Pay
per month
TGT in EnglishRs.22,000/-
Band Master
Ward boy (Male)Rs.13,000/-
Matron (Female)
Lab Attendant (Male)
General Employee (Cook)Rs.16,000/-

Q 5: Is there any application fee?

Answer: Application must accompanied by a Demand Draft of Rs.200/- as the application fee drawn in favour of “Principal, Sainik School, Goalpara” payable at SBl, Mornoi (Code 9148).

Q 6: Explain the Sainik School Recruitment Process.

Answer: Selection of the aspirants shall depend on the performance in written test, Demo test, Skill Test and interview.

Q 7: How to apply for Sainik School Recruitment 2019?

Answer:

  • Log on to official website of organization i.e. www.sainikschoolgoalpara.org
  • Press the ‘Vacancy’ option that is available in the menu bar of homepage.
  • The official Sainik School Advertisement PDF will be opened in front of you.
  • Go through the Sainik School Recruitment Notification carefully.
  • Prepare the Sainik School Application Form and attest all the documents.
  • At last send it to the stated postal address within the scheduled date.

Q 8: Where to send the Sainik School Application Form?

Answer:

Principal Sainik School Goalpara,

Po. Rajapara, Dist. Goalpara (Assam),

Pin. 783133

Q 9: What are the Interview Dates?

Post NameDate of Interview
TGT in English14-05-2019
Band Master08-05-2019
Ward boy (Male)06-05-2019
Matron (Female)
Lab Attendant (Male)08-05-2019
General Employee (Cook)14-05-2019

Grab Today: Latest Defence Jobs

Sainik School Recruitment 2019

Apply Now for Sainik School Recruitment!! Latest Notification has been released for the appointment of eligible candidates for TGT, Lab Attendant, Ward Boy and Other Posts. Ensure complete eligibility criteria through this web page and then apply for Sainik School Goalpara Recruitment through offline procedure before the last date.

Along with Application form, individuals must send passport size photo, Bio-data which is to include Name, Address, Mobile No., DOB, Status (Gen/SC/ST), Academic Record with mark sheets, testimonials and Demand Draft for application fees.

Check Here: Latest Walkin Interview For Freshers/ Experienced

Note:

Keep visiting our portal for more updates for latest job openings.

Something That You Should Put An Eye On

Defence Current AffairsLatest Recruitments
Get Latest Teaching JobsJobs by Organization
Free Job UpdatesLatest Private Jobs
Find More Police JobsEmployment News This Week Highlights

Filed in: 10th/12th, B.ED Jobs, Faculty, Graduate, Recruitment, Sarkari Naukri, Walk-ins Tags: 

2 Responses to "Sainik School Recruitment 2019 TGT, Lab Attendant & Other Posts – Walk-In"

  1. Raju brahma

    Sir
    may I apply genral employe post .plz reply sir

  2. Mohini sharma

    Sir
    Why you want graduate with botany and zoology for tgt science?
    The person who had done B.Sc with physics,chemistry and math is not eligible to teach science.He is preferred for math.
    Then what is the benefit of studying two extra subject .
    Then take graduate with math for tgt math why you want B.Sc(NM).This is wrong.

Leave a Reply

Submit Comment