Check Your Email To Activate the Confirmation Link


Samsung Placement Papers For Freshers, Check Paper Pattern PDF Download

Samsung Placement Papers

Are You Looking For Samsung Placement Papers For Your Well Preparation? Stop Looking Anywhere and Download Samsung Question Paper In PDF Format Through This Page… Contenders, who are going to take participation in Samsung Exam, may check Samsung Placement Question from this page and prepare well. Here on this page, we’re also providing you Samsung paper pattern Samsung placement papers for Freshers so go through page and remain in touch with us on our web portal.

Samsung is the success brand in the India market. Everyone wants to be placed in Samsung industry. To get a job in Samsung industry, candidates have to clear Samsung Aptitude Test. In this section we the team of recruitmentresult.com is providing you to the latest Samsung Sample Placement Papers. These questions give you thought about which type of paper pattern of Samsung. You can also download the PDF of Sample Paper through the online mode.

Samsung Placement Papers

Ques 1. Out of the following which supports error checking and error correction in data link layer

  1. 802.2 LLC
  2. 802.3 CSMA/CD
  3. 802.4 Token Bus
  4. 802.5 Token Ring

Answer: 1

Ques 2. Which of the following is not CDMA Technology?

  1. DS-FH (Discrete spectrum-freq hoping)
  2. DS_FT
  3. DS-
  4. TDMA-FS.

Answer: 4

Read Also: Last Minute Exam Preparation Tips

Ques  3. A and B are two stations 330km apart. A train starts from A at 8pm. and travels toward B at 60kmph. Another train starts from B at 9pm. And travels towards A at 75 kmph.at what time do they meet?

  1. 11am
  2. 12pm
  3. 11.30am
  4. 11.45am

Answer: 1

Ques 4. Advantages of digital over analog signal:

  1. noise immunity
  2. data security and integrity
  3. efficient transmission
  4. all of the above

Answer: 4

Ques  5.  If it costs x dollars for making certain item if quantity is 1000 and if quantity increase then the item is made using y dollars. If z number of items are made which are greater than 1000 then what is the total cost.

  1. 1000(x-y) +yz
  2. 100(x-y) +yz
  3. 10(x-y) +yz
  4. 1(x-y) +yz

Answer:  1

Want to Know? Tips To Create Your Own Study Guide

Ques  6. Problem on average ages given age of captain 25 and wicket keeper’s Age 3 years more than captain’s age. now the average of the remaining team is one less than the avg of whole team. what is the avg age of each.

  1. 20
  2. 22
  3. 25
  4. 28

Answer: 2

Ques  7. How many bits of IP address are required to make 8 subnets

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Answer: 4

Check These Related Links:

Ques  8. In 1.5 fixed format how is -1 represented

  1. 0xFFFF
  2. 0xF000
  3. 0×8000
  4. 0×0001


Ques  9. what is the advantage of ADSL(asymmetric digital subscriber line) over modem?

  1. It has normal uplink band width but higher down link bandwidth (something like that)
  2. It has normal uplink band width
  3. It has higher down link bandwidth
  4. None of these

Answer: 1

Read Now: Health Hazards due to over Studying

Ques  10. What will be the output? #define Sqr(b) b*b; main( ) { int i=3; printf(“%d”,SQR(i+2); }

  1. 8
  2. 12
  3. 11
  4. 10

Answer: 3

Ques  11. What will be the output? Main(){ Char c=,a,; Printf(“%d %d”, sizeof(c),sizeof(,a,)); }

  1. 1 1
  2. 2 2
  3. 2 1
  4. 1 4

Answer: 4

Ques 12. Why channel coding is done

  1. To secure data
  2. To maintain integrity of data
  3. Effective transmission of data
  4. All of them

Answer: 3

Read Here: How To Find Online Study Material

Ques  13. struct abc { }; Struct abc arr[10]; Struct abc *p=arr; Which will be increment the pointer to point the next array element?

  1. p=p+sizeof(abc)
  2. p= *p=arr
  3. abc=p+*p
  4. p=abc+sizeof(p)

Answer: 1

Ques  14. What will be the output? int i=512; Char *c=(char *)&i; C[0]=1; Printf(%d”,i);

  1. 513
  2. 756
  3. 856
  4. 315

Answer: 1

Ques  15. Question on error resilient and sustain to burst which is

  1. Solomon code
  2. Cyclic
  3. Gray
  4. Huffman

Answer: 1

Check Common Mistakes You Make in Tests

Ques  16. What flavor of Network Address Translation can be used to have one IP address allow many users to connect to the global Internet?

  1. NAT
  2. Static
  3. Dynamic
  4. PAT

Answer: 4

Ques  17. You have 10 users plugged into a hub running 10Mbps half-duplex. There is a server connected to the switch running 10Mbps half-duplex as well. How much bandwidth does each host have to the server?

  1. 100 kbps
  2. 1 Mbps
  3. 2 Mbps
  4. 10 Mbps

Answer: 4

Ques  18. Which protocol is used to send a destination network unknown message back to originating hosts?

  1. TCP
  2. ARP
  3. ICMP
  4. BootP

Answer: 3

Read Here: Best Ways To Finish Exam On Time

Ques  19. Which of the following operation is not possible in a register variable?

  1. Reading the value into a register variable
  2. Copy the value from a memory variable
  3. Global declaration of register variable
  4. All of the mentioned

Answer: 4

Ques 20. Register variables reside in

  1. stack
  2. registers
  3. heap
  4. main memory

Answer: 2

You May Read This: Strategies To Improve Memory

Some Common Facts About SAMSUMG, Read It:

Samsung is a Korea based International Corporation with worldwide operations and head office are in the Samsung town of Seoul. It is an extensive prolonged product name with goods ranging from mobiles, electronics, to tech-assistance and procedure for appointment starts with a GSAT Exam, the Global Samsung Aptitude test organized by Samsung group. Aspirants are advised to stay tuned with us on our web portal to grab up date details regarding Samsung Placement Technical Question / Samsung Placement Interview Question etc.

Read Also: Interview Preparation Tips for getting a Job

Candidates, for receiving most recent information about this notification, you may subscribe to our free email service or you can follow us on Facebook or Google plus. If you are facing any problem concerning this advertisement than you can ask from us without any hesitation in below commenting section of this page, our Team will try to your problem as soon as possible.

Something That You Should Put An Eye On

How to Get in the Mood to Study Get Rid Of Sleeping While Studying
Develop Good Communication Skills Group Discussion Tips
Interview Preparation Tips Latest Placement Papers
Written Exam Techniques How Can You Write Fast In Exams?

Filed in: Placement Papers

High Salary | Safe Future | 100% Job Guarantee – Apply Now


Leave a Reply

Submit Comment