Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
AFTER THIS, YOU WILL NOT MISS ANY GOVT/PVT VACANCY
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

SBI Placement Papers | for PO, Clerk, Assistant Managers Placement Questions

SBI Placement Papers

While appearing in written examination or Interview procedure for SBI PO, Clerk, Assistant Managers position you cannot guess what question the recruiter will ask. In this situation the SBI Placement Papers and Questions can help you a lot.

After going through the SBI Placement Papers it can become easier to at least understand the concept and criteria of selection. Further you can also understand the type of questions you need to face while interview or exam. Considering whole in mind here we are providing SBI Placement Papers for PO, Clerk, and Assistant Managers selection.

SBI Placement Questions!!!

Candidates are advised to go through the SBI Placement Papers and get the most of it. here we have also gathered some important SBI Placement Questions that are usually asked by interviewers while placement procedure.

With the help of this page of recruitmentresult.com candidates may also download the SBI Placement Papers in PDF format. So quickly go through the below section and avail the SBI Placement Papers now…

SBI Placement Papers

Download the SBI Placement Papers in PDF format with the help of links given:

Get below>>> SBI Placement Papers PDF for PO, Clerk, Assistant Managers

SBI Placement Papers (SBI Aptitude Test Papers PDF)Download From Here
SBI Placement Papers  (SBI Technical Test Papers PDF)Download From Here
SBI Placement Papers (SBI Reasoning Test Papers PDF)Download From Here

SBI Placement Questions!!!

Question1: Which among following can be a vertical separation between columns?

  1. Margin
  2. Header
  3. Orientation
  4. Gutter

Answer: 1

Question 2:How to insert a sound file in word document ?

  1. From insert -> sound menu option
  2. From insert -> object menu option
  3. From insert -> subject menu option
  4. From insert -> file menu option

Answer: 2

Check here- Bank Coaching Institutes

Question 3: What is the default font size of a new Word document based on Normal template?

  1. 8 pt
  2. 10 pt
  3. 12 pt
  4. 14 pt

Answer: 3

Question 4: What is gutter margin?

  1. Margin that is added to right margin when printing
  2. Margin that is added to the left margin when printing
  3. Margin that is added to the outside of the page when printing
  4. Margin that is added to the binding side of page when printing

Answer: 4

Question 5:How will MS Word will respond in repeated word ?

  1. A Green wavy line under the repeated word
  2. A Red wavy line under the repeated word
  3. A Blue wavy line under the repeated word
  4. None of above

Answer: 2

Question 6: What is the use of bookmarks?

  1. To correct the spellings.
  2. To jump to a specific location in the document
  3. To ignore spelling mistakes
  4. To save alignments as it is.

Answer: 2

Question 7: What is Macro?

  1. Small add-on programs that are installed afterwards if you need them
  2. Type of high level programming language
  3. Type of low level programming language
  4. Small programs created in MS-Word to automate repetitive tasks by using VBA

Answer: 4

Also check- Bank Preparation Material

Question 8: What shortcut will we use to align centre ?

  1. Ctrl + A
  2. Ctrl + E
  3. Ctrl + D
  4. Ctrl + B

Answer: 2

Question 9:What is smallest and largest available font on formatting toolbar ?

  1. Smallest 8 and Largest 70
  2. Smallest 5 and Largest 72
  3. Smallest 8 and Largest 72
  4. Smallest 5 and Largest 70

Answer: 3

Question 10: To spell check which function key you will press ?

  1. F5
  2. F6
  3. F7
  4. F8

Answer: 3

Check more links related to SBI

SBI PO Admit CardSBI PO Syllabus
SBI PO ResultSBI PO Eligibility Criteria
SBI Challan FormSBI Clerk Eligibility Criteria
SBI NotificationCareer in Banking Sector

 Question 11: Which file is responsible to start MS Word ?

  1. exe
  2. exe
  3. exe
  4. exe

Answer: 1

Start Now- Bank Online Test

Question 12: Gutter position can be set in following positions

  1. Left & Right
  2. Left & Top
  3. Left & Bottom
  4. Left Only

Answer: 2

Question13: You can jump to the next column by ?

  1. Press Alt + Down-arrow
  2. Clicking with your mouse on the next column
  3. Both of above
  4. None of above

Answer: 3

Question 14: Ctrl + H is short cut for ?

  1. Open Insert Dialog box activating Insert Hyper Link Tab
  2. Open Find and Replace Dialog box with activating Go to Tab
  3. Open Find and Replace Dialog box with activating Find Tab
  4. Open Find and Replace Dialog box with activating Replace Tab

Answer: 4

Read here- How to Get Bank Jobs

Question 15: what will be the use of Ctrl + J ?

  1. Insert Image
  2. Insert Hyperlink
  3. Align Justify
  4. Search file

Answer: 3

Question 16: Typeface option will come under which menu ?

  1. Edit
  2. View
  3. Format
  4. Tools

Answer: 3

Question 17: To autofit the width of column

  1. Double click the left border of column
  2. Double click the right border of column
  3. Double click the column header
  4. None of above

Answer: 2

Also Check- Upcoming Bank Jobs

Question 18: Which among following is correct extension of word files ?

  1. xls
  2. doc
  3. ppt
  4. dcw

Answer: 2

Question 19: What is place to the left of horizontal scroll bar ?

  1. Indicators
  2. Split buttons
  3. Tab stop buttons
  4. View buttons

Answer: 4

Must Check- Latest Placement Papers

Question 20: MS Office is not application software?

  1. True
  2. False

Answer: 2

SBI Selection procedure:

There are 03 phases of SBI Selection:

  • Preliminary Written exam
  • Mains written examination
  • Interview

State Bank of India, SBI Placement Papers are searched by only those candidates who want to make their career in most established bank of India. SBI Jobs are more paying and easy going among all bank of the country. In this page we are providing SBI Placement Papers For PO, Clerk, Assistant Managers as we had shown last year.

We hope after going through these SBI Placement Papers it will become easier for all to prepare for SBI Placement Procedure. Candidates willing to keep this page safe for further usage may bookmark it by using CTRL+Dtab

Something That You Should Put An Eye On

Eligibility for Bank JobsBank Salary
Bank PO Commonly Asked QuestionsBank PO Exam Preparation Tips
Bank SyllabusBank Clerk Study Material
Bank Exam Pattern


Filed in: Placement Papers, Sarkari Naukri

One Response to "SBI Placement Papers | for PO, Clerk, Assistant Managers Placement Questions"

  1. balaji

    good

Leave a Reply

Submit Comment