Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
AFTER THIS, YOU WILL NOT MISS ANY GOVT/PVT VACANCY
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

NBE Recruitment 2019 natboard.edu.in 13 Medical/Non Vacancies – Apply

NBE Recruitment

Latest NBE Recruitment Notification has been depicted by National Board of Examinations. Board conducts Post Graduate Examinations at National level to select 13 eligible Indians for Medical and Non- Medical Vacancies. So, apply for available posts by the help of this page.

recruitmentresult.com

NBE Recruitment

NBE Recruitment 2019 Overview:

  • Form Type: Offline
  • Last date to apply: 24-12-2018
  • Post Name: Medical and Non-Medical
  • Total Vacancies: 13
  • Organization: National Board of Examinations
  • Location: New Delhi

Question 1: What Qualification is required?

Answer: Bachelor’s Degree/ Post-Graduation/Professional degree and Medical Degree holders can apply.

Question 2: What is the Age Limit?

Answer: The minimum age is 18 years.

Question 3: Is there any experience required?

Answer: 3 Years to 15 years

Check Now: Upcoming Government Jobs

Question 4: How did NBE broke up vacancies?

Answer:

Post NameNo. of NBE Vacancy
NBE Medical Vacancy
Additional Director (Medical)02
Joint Director (Medical)02
Deputy Director (Medical)02
NBE Non-Medical Vacancy
Additional Director (Non-Medical)01
Assistant Director (Finance)01
Section Officer04
Section Officer (Hindi)01

Question 5: What is the Salary Package?

Answer:

Post NameNBE Salary Details
For NBE Medical Recruitment
Additional Director (Medical)Level 13+NPA (Rs. 123100-215900)/ [PB 4 + GP Rs. 8700]
Joint Director (Medical)Level 12+NPA (Rs. 78800-209200)/ [PB 3 + GP Rs. 7600]
Deputy Director (Medical)Level 11+NPA (Rs. 67700 -167800)/ [PB 2 + GP Rs. 6600]
For NBE Non-Medical Recruitment
Additional Director (Non-Medical)Level 13 (Rs. 123100-215900)/ [PB 4 + GP Rs. 8700]
Assistant Director (Finance)Level 10 (Rs. 56100 -177500)/ [PB 3 + GP Rs. 5400]
Section OfficerLevel 7 (Rs. 44900 -142400)/[PB 2 + GP Rs. 4600]
Section Officer (Hindi)Level 7 (Rs. 44900 -142400)/ [PB 2 + GP Rs. 4600]

Get Here: Top 10 Highest Paying Jobs in India

Question 6: What is the NBE Selection Process?

Answer:

Question 7: I have passed 10th. Can I apply?

Answer: No, Graduates/ Post- Graduates can apply.

Question 8: How can I apply for NBE Recruitment 2019?

Answer: To apply for NBE Jobs, check below:

  1. Log on to the official website that is www.natboard.edu.in
  2. Then press on “Vacancy Notice: NBE/Rectt/Dep-4-2018” link from home page.
  3. Read NBE Notification carefully.
  4. Download NBE Application Form.
  5. Fill it with essential details.
  6. Attach all the required documents/ testimonials.
  7. Send it to postal address mentioned below.

Read Here: Employment News This Week Highlights

Question 9: What is the Postal Address to send applications?

Answer: To the Deputy Director (Admn.),

National Board of Examinations,

Medical Enclave, Mahatma Gandhi Marg (Ring-Road),

Ansari Nagar, New Delhi 110029

NBE Vacancies Official NotificationPress Here
Official WebsitePress Here

NBE Medical/Non Recruitment:

National Board of Examinations has announced a vacancy notification in regard to NBE Recruitment. The organization wants to appoint skilled and eligible candidates for filling up 13 vacancies of Medical and Non- Medical. Applicants who want to establish their career with this reputed Board may apply for NBE Vacancy through offline mode by sending their applications till 24-12-2018 to postal address mentioned above.

To see all the details about NBE Recruitment, you need to check above given details. If you have any query related to above given details of NBE Recruitment 2019, you can simply leave a comment in below mention comment box. Our experts will try to sort out your problem as soon as possible.

Something That You Should Put An Eye On

Jobs by OrganizationMore Jobs in Delhi
Jobs By QualificationLatest Private Jobs
Latest Jobs Openings For FreshersFree Job Updates
Best State Government JobsBest Jobs In India

Filed in: Graduate, Medical, Post Graduate, Recruitment, Sarkari Naukri Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment