Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

ZP Yavatmal Recruitment 2019 | Graduate Teacher/JE/Health Worker Bharti

ZP Yavatmal Recruitment

Apply Now for 302 Graduate Teacher/JE/Health Worker Bharti!! ZP Yavatmal Recruitment Procedure for the available positions has been started. Candidates meeting the required criteria are suggested to follow below mentioned guidelines to submit their online application form.

recruitmentresult.com

ZP Yavatmal Graduate Teacher RecruitmentDownload Here
ZP Yavatmal Graduate Teacher Recruitment Apply onlinePress Here
ZP Yavatmal Official LinkPress Here

Brief Summary About ZP Yavatmal Recruitment 2019

  • Post Name: JE, Pharmacist, Health Worker and others
  • Organization Name: Zila Parishad Yavatmal
  • No of posts: 302
  • Mode of application: Online
  • Last Date To Apply for Under Graduate Teacher std(1-4/5): Updating Soon
  • Last Date to apply: 19-11-2019
  • Category: Zila Parishad Yavatmal Recruitment
  • Job Location: Yavatmal, Maharashtra

ZP Yavatmal Recruitment

Q 1: Explain the required education qualification for ZP Yavatmal Jobs.

Answer: Applying candidates must have done SSC/ Higher Secondary/ Diploma/ Graduation Degree in relevant stream from any government recognized Institute or University along with good academic records.

Find Out: Jobs By Qualification

Q 2: Discuss the ZP Yavatmal Vacancies age limitations.

Answer:

  • Minimum age: 18 years.
  • Maximum age: 33 years.
  • Age relaxations are applicable for different categories as per the rules.

Q 3: What are the ZP Yavatmal Vacancies (Expected)?

Answer:

Name of the postNo. of Posts
Under Graduate Teacher std (1-4/5) Marathi97
Under Graduate Teacher std (1-4/5) Urdu11
Junior Engineer (Architecture)06
Pharmacist02
Health Worker29
Development Officer01
Kantrati Gramsevak104
Senior Assistant (Clerk)04
Junior Assistant (Clerk)15
Livestock Supervisor02
Peon31
Total302

Check Here: Upcoming Government Jobs

Q 4: Explain ZP Yavatmal Recruitment Process.

Answer: Individuals will be hired on the basis of

Q 5: What is the salary structure for ZP Yavatmal Jobs?

Answer:

  • Selected candidates will be provided impressive pay scale according to the Organization’s norms.
  • Under Graduate Teacher std (1-4/5): Consolidated Pay –UGT (6000)

Q 6: Is there any application fee for applying?

Answer: Yes, candidates have to submit following sum through Online payment gateway or SBI Bank Challan

  • For General/ OBC Candidates: Rs. 300
  • For Reserved Candidates: Rs. 150

Get Details Of: Latest Recruitments

Q 7: How to apply for ZP Yavatmal Recruitment 2019?

Answer:

  • Initially login to the official website of the organization which is zpyavatmal.gov.in
  • Now look for suitable ZP Yavatmal Vacancies link
  • Go through the ZP Yavatmal Recruitment Notification carefully
  • Those who fulfill all the eligibility criteria as mentioned in ZP Yavatmal Notification, they can apply for available vacancies as directed by the web page.

Q 8: Discuss the important links Related to ZP Yavatmal vacancies.

Answer: Last Date to apply for Zila Parishad Yavatmal Recruitment – 19-11-2019 to 5.45 p.m.

ZP Yavatmal Recruitment 2019

Zila Parishad Yavatmal is looking for eligible and talented candidates for the 302 vacancies of Graduate Teachers, Junior Engineer (Architecture), Pharmacist, Health Worker and others. Candidates who are eligible for the post they must apply for ZP Yavatmal Jobs 2019 in correct manner on or before the last date.

The organization will hire eligible candidates on the basis of performance in written test and personal interview rounds. Get complete details about ZP Yavatmal Job vacancy by going through the web page thoroughly.

Get Here: Free Job Updates

Note:

Stay in touch with our web portal to get all the latest updates and notifications about ZP Yavatmal Bharti. You can also like our Facebook to get the updated details on your timeline directly.

Something That You Should Put An Eye On

Best State Government JobsJobs by Organization
Top 10 Highest Paying Jobs in IndiaLatest Jobs Openings For Freshers
Daily Job UpdatesEmployment News This Week Highlights


Filed in: 10th/12th, Diploma, Graduate, Recruitment, Sarkari Naukri Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment