Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
AFTER THIS, YOU WILL NOT MISS ANY GOVT/PVT VACANCY
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

Amdocs Placement Papers – Download Solved Paper Questions & Answers PDF

Amdocs Placement Papers

Amdocs is one of the leading industry experts which organize recruitments drives every year for the selection of new candidates to its various Jobs openings. Candidates preparing for Amdocs Placement Test may download Amdocs Placement Papers PDF from here.

Here, on the page of recruitmentresult.com, we have brought Latest Amdocs Placement Papers for convince of the aspirants. By regular practice of latest Amdocs Placement Papers on Aptitude, Reasoning & Verbal Ability, applicants will become able to crack Amdocs Placement Papers.

The placement test conducted by Amdocs includes both aptitude questions as well as technical type questions. Candidates must download Amdocs Solved Paper Questions & Answers PDF from the beneath segment of this page. So, you may get knowledge about the type of questions that will be asked in the exam.

Get Details About – AMDOCS Recruitment

Amdocs Placement Papers

The selection of eligible candidates consist 3 rounds that are:

Those, who are preparing for Amdocs written test, must download Amdocs Placement Papers PDF by accessing direct link provided below.

Get Question Paper PDF!!

Download Aptitude Question and Answers PDFPress Here
Download Technical Question and Answers PDFPress Here
Download Reasoning Question and Answers PDFPress Here

Amdocs Placement Questions & Answers

Question 1: Which of the following is larger than 3/5?

  1. 1/2
  2. 39/50
  3. 7/25
  4. 3/10
  5. 59/100

Answer: 3

Question 2: How many squares with sides 1/2 inch long are needed to cover a rectangle that is 4 ft long and 6 ft wide?

  1. 24
  2. 96
  3. 3456
  4. 13824
  5. 14266

Answer: 4

Question 3: There are certain diamonds in a shop.

  1. thief stole half of diamonds and 2 more.
  2. thief stole half of remaining and 2 more
  3. same as above
  4. same as above.
  5. came nothing was left for that.how many diamonds was there???

Answer: 3

Question 4: Find x+2y

  1. x+y=10
  2. 2x+4y=20

Answer: 1

Question 5: In a group of 25 students of management, 12 have taken marketing specialization, 9 have taken operations and 8 have not taken any of these. How many of the students have taken marketing and operations?

  1. 7
  2. 5
  3. 4
  4. 12

Answer: 4

Read Also: Last Minute Exam Preparation Tips

Question 6: Express the 0.08% as a fraction?

  1. 1/1200
  2. 1/1250
  3. 11/1250
  4. 1/1050

Answer: 2

Question 7: Pointing to a photograph of a boy Suresh said, “He is the son of the only son of my mother.” How is Suresh related to that boy?

  1. Brother
  2. Uncle
  3. Cousin
  4. Father

Answer: 4

Question 8: Fill the missing number or letter in the given series.

SCD, TEF, UGH, ____, WKL

  1. CMN
  2. UJI
  3. VIJ
  4. VUJ

Answer: 3

Question 9: 3, 12, 48, 192, 3072.

  1. 768
  2. 384
  3. 2376
  4. 1976

Answer: 1

Question 10: 1 2, 3, 5, 7, 11, 13,

  1. 15
  2. 17
  3. 18
  4. 19

Answer: 2

Want to Know? Tips To Create Your Own Study Guide

Question 11: A, B, D, G, K, …

  1. P
  2. N
  3. O
  4. L

Answer: 1

Question 12:  B, E, H, K, N,

  1. P
  2. O
  3. Q
  4. R

Answer: 3

Question 13: E D C H G F K J I N ……

  1. L M
  2. P
  3. M O
  4. M L

Answer: 4

Question 14: FAG, GAF, HAI, IAH, ____

  1. JAK
  2. HAL
  3. HAK
  4. JAI

Answer: 1

Question 15: ELFA, GLHA, ILJA, _____, MLNA

  1. OLPA
  2. KLMA
  3. LLMA
  4. KLLA

Answer: 4

Read Now: Health Hazards Due To Over Studying

Question 16: CMM, EOO, GQQ, _____, KUU

  1. GRR
  2. GSS
  3. ISS
  4. ITT

Answer: 3

Question 17: The L.C.M. of two numbers is 48. The numbers are in the ratio 2 : 3. Then sum of the number is:

  1. 28
  2. 32
  3. 40
  4. 64

Answer: 3

Question 18: If A is the brother of B; B is the sister of C; and C is the father of D, how D is related to A?

  1. Brother
  2. Brother
  3. Nephew
  4. Cannot be determined

Answer: 4

Question 19: Express the 56% as a fraction?

  1. 14/25
  2. 15/25
  3. 17/25
  4. 19/25

Answer: 1

Question 20: What is the sum of the first 25 natural odd numbers?

  1. 225
  2. 125
  3. 525
  4. 625

Answer: 4

Read Here: Best Ways To Finish Exam On Time

Question 21: Evaluate 30!/28!

  1. 800
  2. 789
  3. 870
  4. 980

Answer: 3

Question 22: 15% of x=20% of y then x:y is

  1. 2:3
  2. 4:4
  3. 4:3
  4. 3:4

Answer: 3

Question 23: Find the fourth proportion to 4,9,12 ?

  1. 16
  2. 27
  3. 17
  4. 37

Answer: 2

Question 24:  Find S.P when C.P=Rs 56.25 and Gain=20%

  1. Rs 60.50
  2. Rs 67.50
  3. Rs 61.50
  4. Rs 68.50

Answer: 2

Question 25: A man buys an article for Rs.27.50 and sells it for Rs.28.60 Find the gain percent?

  1. 14%
  2. 40%
  3. 4%
  4. 3%

Answer: 3

Know About – Common Mistakes You Make In Tests

Question 26: 2 is what percent of 50?

  1. 14%
  2. 2%
  3. 1%
  4. 4%

Answer: 4

Question 27: If GREET is coded as FQDDS, decode the SNQD codes

  1. BOSS
  2. TORE
  3. DEEP
  4. DOCK

Answer: 2

Question 28: If “D1T5D” stands for “DATED” how will you code the DREAM?

  1. D 18 E 1 M
  2. L15C1T5
  3. B 1 I 12E4
  4. F1I12E4

Answer: 1

Question 29: Read the following information given below and answer the questions that follow: Five girls are sitting on a bench to be photographed. Seema is to the left of Rani and to the right of Bindu. Mary is to the right of Rani. Reeta is between Rani and Mary. Who is sitting immediate right to Reeta?

  1. Bindu
  2. Rani
  3. Mary
  4. Seema

Answer: 3

Question 30: Who is in the middle of the photograph?

  1. Bindu
  2. Rani
  3. Reeta
  4. Seema

Answer: 2

Read Here: How To Find Online Study Material

Academic Criteria:

  • Candidate must be a B.tech (CSE/ECE /IT).
  • 60% in graduation is a must.

Pattern of Written Exam

Total time: 2 hours 15 minutes.

SectionNumber of QuestionsTime Limit
Quantitative Ability1618 min
Reasoning1416 min
Verbal Ability1816 min
Technical3020 min
Automate/Coding214 min
Total1602 hours 15 mins

Final Words:

Aspirants should practice from Personality, Quantative Ability, Verbal Ability, Logical Reasoning, Technical and Coding sections to crack Amdocs Placement Papers. You may like our page on facebook or follow us on twitter to get other details regarding Amdocs Placement Papers.

Something That You Should Put An Eye On

Tips to Manage StressHow to Prepare for Written Exam
How To Stay Awake All Night To StudyGet Rid Of Sleeping While Studying
How Can You Write Fast In Exams?How To Prepare For Online Exam
Tips to Reaching Your Full PotentialTips to Manage Time In Exam


Filed in: Placement Papers

Leave a Reply

Submit Comment