Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

OMC Recruitment 2019 Latest 61 Foreman, Mining Mate Posts – Walk-In Advt

OMC Recruitment 

Walk-In Interview is decided to be organized for the Latest 61 Foreman, Mining Mate Posts available in Odisha Mining Corporation Limited. To apply for OMC Recruitment, candidates have to ensure the requirements and participate in Interview along with the required documents accordingly. For more details regarding OMC Recruitment Advertisement, check this page soon.

recruitmentresult.com

OMC Recruitment NotificationCheck Here
OMC Recruitment Advertisement Official LinkCheck Here
Official PortalCheck Here

OMC Foreman, Mining Mate Recruitment Highlights

  • Name of the Organization: Odisha Mining Corporation Limited (OMC)
  • Name of OMC Vacancies: Foreman, Mining Mate
  • Number of OMC Vacancies: 61
  • Date of Walk-in-Interview: 06-02-2019, 07-02-2019 and 08-02-2019

OMC Recruitment

Question1: What Is The Required Odisha Mining Corporation Limited (OMC) Recruitment Criteria?

Answer:

Qualification

Name of the postsQualification 
Foreman (Min.)Diploma in Mining with Foreman
Competency Certificate issued by DGMS.
Mining Mate-IIIHSC with Mining Mate Certificate of
Competency issued by DGMS as per MMR, 1961.

Check Here: – Jobs As Per Your Qualification

Age Limit

  • Minimum: 18 Years
  • Maximum: 32 years
  • Relaxation: Upper Age Will be Relaxed For Reserved Categories by 10 Years

Question2: How Many Vacancies Are Available IN Odisha Mining Corporation Limited (OMC)?

Answer:

Name of the postsNo. of Posts 
Foreman (Min.)21
Mining Mate-III40
Total 61

Grab Now: Upcoming Government Jobs

Question3: What Is The OMC Recruitment Procedure?

Answer: Walk-in-Interview

Question4: What Is The Given OMC Pay Scale?

Answer:

Name of the postsPay Scale 
Foreman (Min.)Pay Level- 9 Rs.35400 – 112400/-
Mining Mate-IIIPay Level- 5 Rs.21700 – 69100/-

Question5: Do You Know About the Applying Procedure for OMC Jobs?

Answer:

  • Visit to the official website of the organization which is omcltd.in
  • Go through the menu bar and hit “Tender, Notice and Advertisement” link.
  • Press on “Walk-in-Interview for the post of Foreman (Min.) & Mining Mate-III” link.
  • Ensure requirements and Download OMC Application Form.
  • Fill complete details and attach required documents.
  • Bring prescribed form with documents to the Walk-in Venue on scheduled date.

Question6: Where Would Be The Walk-in-Interview Organized?

Answer: OMC Colony of Regional Office, OMC Ltd. At/Po- Barbil, Dist- Keonjhar

Find Here: More Jobs in Odisha

Question7: When Will Be Walk-in-Interview Organized?

Answer:

  • Foreman (Min.): 06 & 07 Feb 2019 08:00 AM
  • Mining Mate-III: 08 Feb 2019 08:00 AM

Question8: Which Documents Are Required At Walk-in-Interview?

Answer:

  • Duly filled application form in prescribed format (attached below)
  • Affix recent colour passport size photograph
  • Self-attested copy of certificates/ documents from HSC onwards towards proof of:
  1. Qualification
  2. Marks
  3. Age
  4. Caste
  5. Experience
  6. Resident certificate etc

Check Here: Latest Walk-In Jobs For Freshers/Experienced

OMC Recruitment 2019

Odisha Mining Corporation Limited (OMC) is going to organize Walk in for 61 Foreman & Mining Mate III Posts in OMC, Odisha on Direct Recruitment. Candidates are invited by Odisha Mining Corporation Limited (OMC) to attend walk-in-interview to be held on 08 Feb 2019 08:00 AM.

This is a wonderful opportunity for all those candidates who want to join a reputed organization which is a Gold Rated State PSU, the largest Public Sector Enterprise in Mining Sector through OMC Recruitment 2019. Candidates willing to apply are advised to go through the OMC official portal for more updates.

Final Words!!

In order to collect more details regarding OMC Recruitment 2019, you are suggested to follow above mentioned official link while you may be in touch with our portal also.

Latest Recruitment On 28-01-2019:


Filed in: Diploma, Orissa Jobs, Recruitment, Sarkari Naukri, Walk-ins Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment