Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

Accenture Placement Papers – Solved Question and Answers PDF Download

Accenture Placement Papers

Candidates who are preparing for Accenture recruitment test and also want to get success in first attempt can start solving Accenture Placement Papers. Accenture Solved Question and Answers are given on this page. So, don’t wait anymore, download Accenture Placement Papers PDF through this single page.

These placement papers will give you an idea of what questions were asked in the previous year test of Accenture. Hence, you’re advised to prepare well with Online Solved Sample Paper and can crack the Accenture Written test in first attempt.

recruitmentresult.com

Brief Description – Accenture Placement Papers

Company NameAccenture
CategoryAccenture Placement Papers
Official Websitewww.accenture.com

Accenture Placement Papers with Answers PDF

Candidates can prepare with the Accenture Solved Placement Papers to know the examination level and to get correct answers for the questions. This page is specially designed to provide you Accenture Latest Placement Papers by team of recruitmentresult.com.

Accenture is a one of the top leading organizations in the world. Candidates who are willing to enhance their career with this company they have to qualify its recruitment process and its detailed description is provided below.

Direct Links To Download: Accenture Placement Papers PDF

Accenture Placement Papers 1Download Pdf
Accenture Placement Papers 2Download Pdf
Accenture Placement Papers 3Download Pdf

Accenture Placement Papers

Accenture Question And Answers

We are providing some questions and answers from the placement exam of Accenture that will help you to crack the recruitment Exam.

Directions for Questions 1-3: Choose the option which will correctly fill the blank.

Ques 1: I am writing to enquire _________the possibility of hiring a conference room at the hotel on the 2nd of September.

A) Of

B) About

C) Into

D) After

Ans: B

Ques 2: _________ having her lunch, she stood ______ the tree and waited _______ him.

A) With, below, for

B) After, under, for

C) Inside, further, to

D) About, across, into

Ans: B

Ques 3: The microscopic animals are the primary food for larval cod and their decline has meant that fewer fish are making it to adulthood to be caught_________ trawler men.

A) In

B) Into

C) By

Ans: C

Ques 4: A man said to a lady, “Your mother’s husband’s sister is my aunt”. How is the lady related to the man?

A) Daughter

B) Grand daughter

C) Mother

D) Sister

Ans: D

Ques 5: A man is facing northwest. He turns 90 degrees in the clockwise direction and then 135degrees in the  anti-clockwise direction. Which direction is he facing now?

A) East

B) West

C) North

D) South

Ans: B

Get Details – Accenture Recruitment

Ques 6: In a row of 60, if Ram is standing at 17th from the first, what is his position from the last?

A) 25

B) 43

C) 44

D) 45

Ans: C

Ques 7: A box contains 90 mts each of 100 gms and 100 bolts each of 150 gms. If the entire box weighs 35.5 kg., then the weight of the empty box is :

A) 10 kg

B) 10.5 kg

C) 11 kg

D) 11.5 kg

E) None of the above

Ans: D

Ques 8: If .2t = 2.2 – .6s and .5s = .2t + 1.1, then s =

A) 1

B) 3

C) 10

D) 11

E) 30

Ans: B

Ques 9: What will Rs.1500 amount to in three years if it is invested in 20% p.a. compound interest, interest being compounded annually?

A) 2400

B) 2592

C) 2678

D) 2540

Ans: B

Ques 10: The proportion of milk and water in 3 samples is 2:1, 3:2 and 5:3. A mixture comprising of equal quantities of all 3 samples is made. The proportion of milk and water in the mixture is

A) 2:1

B) 5:1

C) 99:61

D) 227:133

Ans: D

Check Here – How To Prepare For Online Exam

Ques 11: If the radius of a circle is increased by 20% then the area is increased by :

A) 44%

B) 120%

C) 144%

D) 40%

E) None of the above

Ans: A

Ques 12: If x, y, and z are consecutive negative integers, and if x > y > z, which of the following must be a positive odd integer?

A) xyz

B) (x – y) (y – z)

C) x – yz

D) x(y + z)

E) x + y + z

Ans: B

Ques 13: on Thursday, Friday and Saturday was 240. If the temperature on Saturday was 270, what was the temperature on Wednesday?

A) 240

B) 210

C) 270

D) 300

Ans: D

Ques 14: The product of two positive numbers is p. If each of the numbers is increased by 2, the new product is how much greater than twice the sum of the two original numbers?

A) p-2

B) p

C) p+2

D) p+4

E) 2p+4

Ans: D

Ques 15: In a group of 8 semifinalists, all but 2 will advance to the final round. If in the final round only the top 3 will be awarded medals, then how many groups of medal winners are possible?

A) 20

B) 56

C) 120

D) 560

E) 720

Ans: B

Get Details – How To Find Online Study Material

Directions for Questions 16-19: Choose the answer option which will correctly fill the blank.

Ques 16: It is the grasping of power-combined ______ the thirst______ fame, which constitutes ambition.

A) with, for

B) An, the

C) with, the

D) No article required

Ans: A

Ques 17: ________ Reserve Bank of India directed banks to closely watch _______spending through International Debit Cards.

A) A, the

B) The, the

C) The, a

D) in, the

Ans : B

Ques 18: The officer received _____ official letter from _____ Ministry of IT in _____ Central Government.

A) A, the, an

B) An, the, the

C) A, an, the

D) An, an, the

Ans: B

Ques 19: You CANNOT send out ______uneducated man into ______ world of technology and expect him

to perform.

A) An, an

B) A, an

C ) An, the

D) The, an

Ans: C

Ques 20: A father is three times as old as his son. After fifteen years the father will be twice as old as his son’s age at that time. Hence the father’s present age is

A) 36

B) 42

C) 45

D) 48

E) None of the above

Ans: C

Know About – How To Prepare For Group Discussion

Accenture Placement Paper Pattern

Accenture Placement Papers Pattern is mentioned here. It consists of three sections and you can download Accenture Placement Papers with Solutions through above provided direct link.

Section NameNumber Of QuestionsTime Duration
Quantitative Aptitude2535 Minutes
Verbal Ability2525 Minutes
Logical Reasoning2435 Minutes
Total7495 Minutes

Accenture Test Pattern (AMCAT)

SectionNumber Of QuestionsTime Duration (In Minutes)
Quantitative Aptitude2535
Logical Reasoning2535
Verbal Ability2525
Total75 95

Accenture Test Pattern (MeritTrac)

SectionNumber Of QuestionsTime Duration (In Minutes)
Analytical Aptitude2030
Verbal Ability2020
Attention to detail1520
Total55 60

Final Note:

Dear candidates, these above provided question and answer will definitely help you in preparing for Accenture Jobs. To get more info about Accenture Placement Papers, keep visiting this page time to time because we will update this page with new questions in a short period of time. All the best for your preparations thank you.

Something That You Should Put An Eye On

Written Exam TechniquesHow To Prepare For Written Examination
How To Prepare For An InterviewInterview Questions And Answers
Best Companies To Work For In IndiaJobs For Freshers In India
Latest Private Jobs In IndiaDifference Between Resume And CV

Filed in: Placement Papers