Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

MAHADISCOM Recruitment 2019 For Executive Engineer 164 Vacancies

MAHADISCOM Recruitment

Apply now for MAHADISCOM Recruitment 2019!!! Maharashtra State Electricity Distribution Company Limited (Mahavitaran) has issued Corrigendum in respect of Advertisement No.07/2018 to recruit 164 Executive Engineer Vacancies. Candidates can fill the MAHADISCOM Application Form before the last date which is 21-03-2019.

recruitmentresult.com

MAHADISCOM Recruitment 2019 Overview

Name of the Recruitment /Organization AuthorityMaharashtra State Electricity Distribution Company Limited (MAHADISCOM)
MAHADISCOM Recruitment Application ProcessApply Online
MAHADISCOM Vacancy NameExecutive Engineer
No. of MAHADISCOM Job Vacancy164
Closing Date of Application21-03-2019
Job CategoryGovt. Jobs
MAHADISCOM Recruitment LocationMaharashtra
Official Websitewww.mahadiscom.in.

MAHADISCOM Recruitment

Q 1: What are the Vacancies available for MAHADISCOM Recruitment?

Answer:

Name of PostNo. of Vacancy
Executive Engineer (DIST)37
ADDL. Executive Engineer (DIST)37
DY. Executive Engineer (DIST)90
Total164

Q 2: Discuss the eligibility criteria for MAHADISCOM Eligibility Criteria.

Answer: Bachelor’s Degree in Electrical Engineering/Technology

You Can Check More: Latest Engineering Jobs

Q 3: Is there any experience required for MAHADISCOM Vacancies?

Answer:

  • Executive Engineer: 9 Years post qualification experience in power sector. OR 2 year as additional executive engineer
  • Executive Engineer: 7 years post qualification in Power Distribution
  • Executive Engineer: 3 Years post qualification in Power Distribution

Q 4: What is the age limit for MAHADISCOM Jobs?

Answer:

  • Executive Engineer and ADDL. Executive Engineer: 40 Years
  • Executive Engineer: 35 Years
  • Upper age limit for Departmental candidates is 57 Years

Grab More: Latest Recruitments

Q 5: Explain the salary Structure for MAHADISCOM Job Vacancy.

Answer:

Name of PostSalary Structure
Executive Engineer (DIST)Rs. 31725-1220-37825-1385-68295
ADDL. Executive Engineer (DIST)Rs. 26710-1060-32010-1125-60135
DY. Executive Engineer (DIST)Rs. 24010-975-28885-1060-54325

Q 6: What is the application fee for MAHADISCOM Job?

Answer: Contenders who are going to fill application form and belonging to Open Category need to pay Rs. 500 + Transaction Charges while on the other hand, Reserved Category aspirants need to pay Rs. 250 + Transaction Charges.

Q 7: Discuss the MAHADISCOM Recruitment Process.

Answer: Online Test and Personal Interview in the ratio of 1:3

Get DetailsInterview Preparation Tips
How To Prepare For Online Exam

Q 8: How to fill MAHADISCOM Application Form 2019?

Answer:

  • All the candidates have to visit the official website that is www.mahadiscom.in to apply for MAHADISCOM Recruitment 2019
  • Follow “News and Latest Announcements” section and press on “Corrigendum for MSEDCL Advt. No. 07/2018” link.
  • This will direct you to a new web page.
  • First hit on “Corrigendum for MSEDCL Advt. No. 07/2018” link and go through the web page carefully
  • By hitting the link said above you will get a PDF file of MAHADISCOM Engineer Notification , in which you can see all the details about job
  • You must read all the details given in MAHADISCOM Engineer Recruitment Notification.
  • After reading the MAHADISCOM Recruitment Notification revisit the web page and hit on “Press here to Register Online Application as per Corrigendum to the Advt. No. 07/2018” link
  • Fill MAHADISCOM Application Form with correct details such as age, caste, caste validity certificate, qualifications, experience, etc; wherever necessary.
  • Attach all the necessary documents/ testimonials along with MAHADISCOM Application Form.
  • Lastly submit the applications and also download it.
  • Finally, take the hard copy of MAHADISCOM Application Form and keep it safe for future use.

Direct Links Related to MAHADISCOM Careers…..

MAHADISCOM Notification (old)Get PDF Here
MAHADISCOM Notification (revised)Get PDF Here
MAHADISCOM Apply Online LinkHit Here
Official WebsitePress Here

Q 9: What are the Fresh Dates for MAHADISCOM Recruitment 2019?

Answer:

Important EventsDatesRe-Open Dates
Commencement of on-line registration
of application
16-10-201801-03-2019
Closure of registration of application19-11-201821-03-2019
Closure for editing application details19-11-201821-03-2019
Last date for printing your application04-12-201805-04-2019
Online Fee Payment16-10-2018 to
19-11-2018
01-03-2019 to
21-03-2019

Avail Now: Latest Jobs in Maharashtra

MAHADISCOM Recruitment 2019

The leading Power Distribution Company of India having Over 2.17 Crores consumers is known as Maharashtra State Electricity Distribution Company Limited, has released an refresh employment Notification entitled as MAHADISCOM Recruitment to hire 164 vacancies of Executive Engineer.

MAHADISCOM Advertisement No. 07/2018 was depicted by this prominent company with the motive to hire experienced and talented Professionals to join MSEDCL for filling up Executive Engineer, Addl.  Executive Engineer & Dy. Executive Engineer posts. Interested candidates can apply for Government Jobs in Maharashtra via online process from here.

Get Here: Free Job Updates

Note:

Stay in touch with our web portal to gather all the latest updates and notification regarding MAHADISCOM Jobs 2019. Also like our Facebook page to get latest updates regarding recruitment on your timeline directly.

Something That You Should Put An Eye On

Find Jobs in MumbaiDaily Job Updates
Jobs By QualificationJobs by Organization
Top 10 Highest Paying Jobs in IndiaLatest Jobs Openings For Freshers
Best State Government JobsUpcoming Government Jobs

Filed in: Electricity Department, Graduate, Maharashtra Jobs, Recruitment, Sarkari Naukri Tags: 

One Response to "MAHADISCOM Recruitment 2019 For Executive Engineer 164 Vacancies"

  1. Kailas Giri

    what about qulification,experience & age about departmental candidate?

Leave a Reply

Submit Comment