Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

NABARD Recruitment 2019 Apply ANALYST Vacancy – Notification Online

NABARD Recruitment

Apply Now for NABARD ANALYST Vacancy!! National Bank for Agriculture and Rural Development is conducting recruitment to hire eligible and talented candidate for full-time analyst Post. Candidates can check the NABARD Recruitment 2019 Notification through the web page and apply through online or offline mode.

recruitmentresult.com

NABARD Recruitment 2019 Highlights

  • Applying mode: Offline/Online
  • Position: Analyst
  • Last Date: 15-02-2019
  • Location: Mumbai

NABARD Recruitment

Question 1: Describe the eligibility criteria.

Answer: Strong academic credentials (preferably MBA/PGDM) from top tier institutions

Question 2: How much experience is required to apply for NABARD Vacancies?

Answer: 3-5 years of relevant working experience in buy-side research/investment management/venture capital/private equity

Avail Now: Latest Jobs By Qualification

Question 3: What is the required age limit for NABARD Vacancies?

Answer: individuals must be below the age of 35 years as on 31st December 2018

Question 4: What are the key responsibilities of NABARD Analyst Jobs?

Answer:

  • Intensive research of the agri, food and rural space and their associated themes/trends
  • Tracking of market trends and developments
  • Building of detailed financial models for business and investment decision making
  • Analysis and interpretation of financial statements
  • Deal origination and evaluation
  • Preparation and review of deal documents such as Investment Memorandum, issuance of Term Sheets, drafting of Shareholder Agreements etc.)

You Can Also Get: Latest Bank Jobs

Question 5:  What are the other skills required for NABARD Jobs?

Answer:

  • Strong research capability
  • Strong financial analysis skills with deep financial modeling experience of the highest order
  • High degree of attention to detail and fast learner
  • Strong written and verbal communication skills
  • Team player

Q 6: On what basis candidates are going to select for NABARD Vacancies?

Answer:

Applications will be first screened on the basis of predefined eligibility criteria. Final selection of the individuals will be on the basis of experience and eligibility conditions

Important Links Related To NABARD

NABARD Result NABARD Previous Year Papers
NABARD Mock Test What Is The Full Form Of NABARD?
NABARD Books NABARD Study Material
NABARD Exam Pattern

Q 7: How to apply for NABARD Recruitment 2019?

Answer:

  • To apply for NABARD Recruitment you need to login to official website that is www.nabard.org.
  • Press “Career Notice” tab that is given in menu bar.
  • On next page hit on “Press Here To Continue” link.
  • Then, you will navigate to new page where you have to look for “Recruitment for the position of Vice President/Principal and Analyst of NABVENTURES Limited” and then hit on “Job Description for Analyst” link.
  • On next page, NABARD Advertisement PDF will appear.
  • Read the details available in NABARD Analyst Notification and ensure your eligibility.
  • Eligible candidates can further apply online or offline
  • Candidates can either send their application through email or can send by post in a cover superscripted “Application for the post of Analyst of Nabventures Ltd.” to the below mentioned postal address.

Direct Applying Link

NABARD NotificationGet Here
NABARD Official WebsiteGet Here

Question 8: What is the Postal Address/email Address?

Answer: Email Address – nabventure@nabard.org or

Postal Address

CEO, Nabventures Ltd,

Plot No. C-24, G Block,

Bandra Kurla Complex, Bandra East,

Mumbai- 400051

Also: Find Jobs in Mumbai

NABARD Recruitment 2019

National Bank for Agriculture and Rural Development invites only online/offline applications from eligible candidates for the latest NABARD ANALYST Vacancies. Interested candidates can check the complete details regarding NABARD ANALYST jobs and apply as per your choice before the last date.

Candidates can obtain the NABARD Notification either by foll9owing above mentioned simple steps or you can simply hit on the provided direct links. The selection of the individuals will be done on the basis of experience and eligibility conditions.

Note:

Contenders, who want to know updated details about NABARD Recruitment 2019, are advised to stay in touch with our web portal.  Also, individuals can follow us on Facebook or Google + or bookmark our web page.

Latest Recruitment On 09-02-2019:


Filed in: Bank Jobs, Maharashtra Jobs, Mumbai Jobs, Recruitment Tags: 

26 Responses to "NABARD Recruitment 2019 Apply ANALYST Vacancy – Notification Online"

  1. Jitendra R Gupta

    Hi

  2. Priyanka

    Can I apply for the post of Assistant manager???? I have completed my graduation in Interior designing i.e: B.sc in Interior design

  3. shyam

    Helo Sir, Presently am working for State Govt from 2006 in judicial Department in a pay scale of Rs 20000 – 36300 , and have intrest to join Your esteemed Organisation do i need any N-O-C to apply and also am over age. Kindly guide.

  4. veena dhruw

    i can apply post of assistant manager

  5. Daksha

    Sir,i am student of mba finance at last semister.can i apply for the assistant manager??

  6. Shikha

    Hello sir, may I know what kind of post I can get. I have completed my b. Com computers as well pursuing m.com.

  7. Sheetal

    Hi is there any age relaxation for woman

  8. Fathima

    Fathima

    Respected sir
    Iam a b com graduate and now waiting for m com final year exam result.Can i apply for the vaccancy in NABARD.

    • admin

      Hi Fathima,
      To Apply For NABARD Recruitment, candidates must have complete graduation or post graduation in relevant discipline from recognized university

  9. Anil Kumar

    Respected sir,
    I have complished my graduation, in BA and PG in MA English.
    Can I apply for the post of manager of NABARD bank.

    • admin

      Hi Anil Kumar,
      To Apply For NABARD Recruitment, candidates must hold graduation degree in respective discipline according to the post you are willing to apply for.

  10. Nagaraj

    Hello

    I am completed my mcom and i have benn working in icici salary dept and i have 2 ywars experienc can i applied to manager job?

  11. shrikant

    Hi Sir am completed MSW so can I apply ???

  12. Sree

    Do we have age relaxation for this posting sir .
    Have completed MBA in finance .

  13. mallik harijan

    Where exam centre located

  14. ravishankar sahu

    hiii

    • admin

      Hello,How can we help you?

  15. Alok Mishra

    Sir,

    I am Electrical Engineer passed with distinction (73%). Can I apply for the A Grade Officer post.

  16. sragvi

    sir, I completed pg diploma in co-operative rural studies. can i apply for this job?

    • admin

      Hii sragvi,
      Those who had done pg diploma in management can apply for this post.

Leave a Reply

Submit Comment