Latest Huawei Placement Papers – Solved Questions/Answers for Freshers Practice Test

Huawei Placement Papers

Seeking a job in a prominent multinational networking company, known as Huawei. Check Latest Huawei Placement Papers for freshers. With the help of Huawei Solved Questions/Answers practice test, candidates can start their exam preparation. Download Huawei Placement Papers in PDF Form from here to prepare well for Huawei Recruitment Exam.

Along with Huawei Placement Papers we have also given Huawei Solved Questions / Answers for Freshers Practice Test on this page. So, candidates can get idea of questions asking in Huawei Exam by scrolling down the page.

recruitmentresult.com

Huawei Placement Papers – Details

Name Of The CompanyHuawei
QualificationAny Graduates/ Post Graduates
CategoryPlacement Papers
Official Websitewww.huawei.com

Huawei Placement Papers

Huawei Placement Papers, Huawei Technical Interview Questions and Answers, Huawei Coding Round Questions are available on this page. So, candidates can download the Huawei Model Papers With Answers in PDF format from here to prepare for the Huawei online test. Along with Huawei Placement Papers, Huawei Selection Process and Huawei Test Pattern are also mentioned on this page.

Huawei Selection Process:

  • Telephonic Round
  • Aptitude Written Test Online
  • Technical Interview
  • HR Interview
  • Document Verification

Huawei Test Pattern

The time limit of the Huawei test is 60 minutes

Testing AreasNumber of Questions
Quantitative Ability, Logical20 Questions
Automate/Coding20 Questions
Total40 Questions

Huawei Placement Papers – Important Links

Placement PapersGet PDF
To Download Huawei Quantitative Ability Placement Papers PDFDownload PDF
Download Huawei Technical Question Papers PDFDownload PDF
To Download Huawei Previous Papers PDFDownload PDF
Download Huawei HR Question Papers PDFDownload PDF

Read Now: Interview Tips For Freshers

Download More Huawei Solved Question Paper PDF!!

Candidates who want to download Huawei Placement Papers for Freshers Practice Test in PDF Form need to press on below given Official links section wise.

Huawei Placement Solved PapersPDF links
Huawei Placement Papers PDF for Aptitude sectionDownload PDF
Huawei Technical Question and Answers PDFDownload PDF
Huawei Reasoning Question and Answers PDFDownload PDF

Latest Huawei Placement Papers PDF

Huawei Placement Papers PDFPress Here
Huawei Sample Papers PDFPress Here
Huawei Model Papers PDFPress Here
Huawei Placement Question Papers PDFPress Here
Huawei Sample Question Papers PDFPress Here
Huawei Model Question Papers PDFPress Here
Huawei HR Question Papers PDFPress Here
Huawei Previous Papers PDFPress Here
Huawei Technical Question Papers PDFPress Here
Huawei Quantitative Ability Placement Papers PDFPress Here
Huawei Logical Reasoning Sample Papers PDFPress Here

Huawei Questions And Answers

Question 1:  B2CD, _____, BCD4, B5CD, BC6D

  1. B2C2D
  2. BC3D
  3. B2C3D
  4. BCD7

ANS: 2

Question 2: DEF, DEF2, DE2F2, _____, D2E2F3

  1. DEF3
  2. D3EF3
  3. D2E3F
  4. D2E2F2

ANS: 4

Question 3: 10 women can complete a work in 7 days and 10 children take 14 days to complete the work. How many days will 5 women and 10 children take to complete the work?

  1. 3
  2. 5
  3. 7
  4. Cannot be determined

ANS: 3

Question 4: A alone can do a piece of work in 6 days and B alone in 8 days. A and B undertook to do it for Rs. 3200. With the help of C, they completed the work in 3 days. How much is to be paid to C?

  1. 375
  2. 400
  3. 600
  4. 800

ANS: 2

Question 5The product of two numbers is 9375 and the quotient, when the larger one is divided by the smaller, is 15. The sum of the numbers is:

  1. 380
  2. 395
  3. 400
  4. 425

ANS: 3

You Can Check Here: Latest Private Jobs

Question 62,3,8,27, 112,?

  1. 226
  2. 339
  3. 452
  4. 565

Answer: 4

Question 7: 6, 17, 39, 72, ?

  1. 83
  2. 94
  3. 116
  4. 127

Answer: 3

Question 8: 20, 20, 19, 16, 17, 13, 14, 11, ?, ?

  1. 10, 10
  2. 10, 11
  3. 13, 14
  4. 13, 16

Answer: 1

Question 9: 24, 60, 120, 210, ?

  1. 300
  2. 336
  3. 420
  4. 525

Answer: 2

Question 10625, 5, 125, 25, 25, ?, 5

  1. 5
  2. 25
  3. 125
  4. 625

Answer: 3

Question 11Choose the word which is different from the rest.

  1. Tricycle
  2. Trident
  3. Trifle
  4. Tricolour
  5. Trilogy

Answer: 3

Question 12: Choose the word which is different from the rest.

  1. Chameleon
  2. Crocodile
  3. Alligator
  4. Locust
  5. Salamander

Answer: 4

Question 13Choose the word which is different from the rest.

  1. Kiwi
  2. Eagle
  3. Emu
  4. Ostrich

Answer: 2

Question 14: Choose the word which is different from the rest.

  1. Rigveda
  2. Yajurveda
  3. Atharvaveda
  4. Ayurveda
  5. Samveda

Answer: 3

Check Now: Latest Jobs Openings For Freshers

Question 15Choose the word which is different from the rest.

  1. Calendar
  2. Year
  3. Date
  4. Month
  5. Day

Answer: 1

Question 16: Statements: The old order changed yielding place to new.

Conclusions:

  • Change is the law of nature.
  • Discard old ideas because they are old.
  1. Only conclusion I follows
  2. Only conclusion II follows
  3. Either I or II follows
  4. Neither I nor II follows
  5. Both I and II follow

Answer: 1

Question 17: Statements: Government has spoiled many top ranking financial institutions by appointing bureaucrats as Directors of these institutions.

Conclusions:

  • Government should appoint Directors of the financial institutes taking into consideration the expertise of the person in the area of finance.
  • The Director of the financial institute should have expertise commensurate with the financial work carried out by the institute.
  1. Only conclusion I follows
  2. Only conclusion II follows
  3. Either I or II follows
  4. Neither I nor II follows
  5. Both I and II follow

Answer: 5

Question 18: Which command is used to display the top of the file?

  1. cat
  2. head
  3. more
  4. grep
  5. None of the above

Answer: 2

Question 19: Statements: In a one day cricket match, the total runs made by a team were 200. Out of these 160 runs were made by spinners.

Conclusions:

  • 80% of the team consists of spinners.
  • The opening batsmen were spinners.
  1. Only conclusion I follows
  2. Only conclusion II follows
  3. Either I or II follows
  4. Neither I nor II follows
  5. Both I and II follow

Answer: 4

Question 20: Statements: Population increase coupled with depleting resources is going to be the scenario of many developing countries in days to come.

Conclusions:

  • The population of developing countries will not continue to increase in future.
  • It will be very difficult for the governments of developing countries to provide its people decent quality of life.
  1. Only conclusion I follows
  2. Only conclusion II follows
  3. Either I or II follows
  4. Neither I nor II follows
  5. Both I and II follow

Answer: 2

Question 21: Choose the word which is different from the rest.

  1. Chicken
  2. Snake
  3. Swan
  4. Crocodile
  5. Frog

Answer: 1

Question 22: Choose the word which is different from the rest.

  1. Cap
  2. Turban
  3. Helmet
  4. Veil
  5. Hat

Answer: 4

Question 23Choose the word which is different from the rest.

  1. Curd
  2. Butter
  3. Oil
  4. Cheese
  5. Cream

Answer: 3

Question 24: Choose the word which is different from the rest.

  1. Producer
  2. Director
  3. Investor
  4. Financier
  5. Entrepreneur

Answer: 2

Question 25: Statements: The distance of 900 km by road between Bombay and Jafra will be reduced to 280 km by sea. This will lead to a saving of Rs. 7.92 crores per annum on fuel.

Conclusions:

I.Transportation by sea is cheaper than that by road.

II.Fuel must be saved to the greatest extent

  1. Only conclusion I follows
  2. Only conclusion II follows
  3. Either I or II follows
  4. Neither I nor II follows
  5. Both I and II follow

Answer: 2

Huawei Interview Questions

Some of the questions asked in the interview are:

  • Difference between character array and string.
  • Virtual memory.
  • Explain the difference between stack and heap.
  • List the different data types.
  • Explain what is a dead lock
  • Solve the given puzzle – find the cube diagonal for 8*8*8 cube.
  • Tell me something about SAX Parser.
  • What is thread?
  • What is DOM?
  • Disclose some details about STL.
  • Explain what Malloc is.
  • Syntax for any query.
  • Explain what is a pointer?
  • What is a cache memory?
  • How will you do storage management?

Huawei Aptitude Questions

Q1. A coffee shop blends 2 kinds of coffee, putting in 2 parts of a 33p. a gm. grade to 1 part of a 24p a gm. If the mixture is changed to 1 part of the 33p. a gm. to 2 parts of the less expensive grade, how much will the shop save in blending 100 gms.

  1. 90
  2. 1.00
  3. 3.00
  4. 8.00

Answer: 3

Q2. There are 200 questions on a 3 hr examination. Among these questions are 50 mathematics problems. It is suggested that twice as much time be  spent on each maths problem as for each other question. How many minutes should be spent on mathematics problems

  1. 36
  2. 72
  3. 60
  4. 100

Answer: 2

Q3 . Three types of tea the a,b,c costs Rs. 95/kg,100/kg and70/kg respectively.  How many kgs of each should be blended to produce 100 kg of mixture worth Rs.90/kg,  given that the quantities of band c are equal

  1. 70,15,15
  2. 50,25,25
  3. 60,20,20
  4. 40,30,30

Answer: 2

Q4.  What is the maximum number of half-pint bottles of cream that can be filled with a 4-gallon can of cream (2 pt. =1 qt. and 4 qt. =1 gal)

  1. 16
  2. 24
  3. 30
  4. 64

Answer: 4

Q5.  There are two circles, one circle is inscribed and another circle is circumscribed over a square. What is the ratio of area of inner to outer circle?

Answer: 1 : 2

Q6. There are 12 boys and 15 girls, How many different dancing groups can be formed with 2 boys and 3 girls.  48 Which of the following fractions is less than 1/3?

  1. 22/62
  2. 15/46
  3. 2/3
  4. 1

Answer: 2

Q7.  One of Mr. Horton, his wife, their son, and Mr. Hortons mother is a doctor and another is a lawyer.

  1. If the doctor is younger than the lawyer, then the doctor and the lawyer are not blood relatives.
  2. If the doctor is a woman, then the doctor and the lawyer are blood relatives.
  3. If the lawyer is a man, then the doctor is a man.

Whose occupation you know?

Answer: Mr. Horton: he is the doctor.

Q8.   A person wants to buy 3 paise and 5 paise stamps costing exactly one rupee. If he buys which of the following number of stamps he wont able to  buy 3 paise stamps.

Answer: 9

Q9.   Mr. and Mrs. Aye and Mr. and Mrs. Bee competed in a chess tournament Of the three games played:

  1. In only the first game were the two players married to each other.
  2. The men won two games and the women won one game.
  3. The Ayes won more games than the Bees.
  4. Anyone who lost game did not play the subsequent game.

Who did not lose a game?

Answer: Mrs.Bee did not lose a game.

Q10.  Two cars are 15 kms apart. One is turning at a speed of 50kmph and the other at 40kmph . How much time will it take for the two cars to meet?

Answer: 3/2 hours

Q11.  Three piles of chips–pile I consists one chip, pile II consists of chips, and pile III consists of three chips–are to be used in game played by Anita and Brinda. The game requires:

  1. That each player in turn take only one chip or all chips from just one pile.
  2. That the player who has to take the last chip loses.
  3. That Anita now have her turn.

From which pile should Anita draw in order to win?

Answer: Pile II

Q12. In a class composed of x girls and y boys what part of the class is composed of girls

  1. y/(x + y)
  2. x/xy
  3. x/(x + y)
  4. y/xy

Answer: C

Q13.  (38 x 142)/ (4096) =?

  1. 25
  2. 8
  3. 490
  4. 3125
  5. None of these

Answer: 1

Q14.  There are two candles of equal lengths and of different thickness. The thicker one lasts of six hours. The thinner 2 hours less than the  thicker one. Ramesh lights the two candles at the same time. When he went to bed he saw the thicker one is twice the length of the thinner one. How long ago did Ramesh light the two candles .

Answer: 3 hours.

Q15.  (17.52)2 =?

  1. 9504
  2. 5904
  3. 9504
  4. 5904
  5. None of these

Answer: 3

Q16.  (37% of 2370) – (41% of 2105) =?

  1. 85
  2. 56
  3. 10
  4. 15
  5. None of these

Answer: 1

Q17.  In a group of 15,7 have studied Latin, 8 have studied Greek, and 3 have not studied either. How many of these studied both Latin and Greek

  1. 0
  2. 3
  3. 4
  4. 5

Answer: 2

Q18.  If 13 = 13w/(1-w) ,then (2w)2 =

  1. 1/4
  2. 1/2
  3. 1
  4. 2

Answer: 3

Q19.   If a and b are positive integers and (a-b)/3.5 = 4/7, then

  1. b < a
  2. b > a
  3. b = a
  4. b >= a

Answer: 1

Q20.  In june a baseball team that played 60 games had won 30% of its game played. After a phenomenal winning streak this team raised its average to 50% .How many games must the team have won in a row to attain this average?

  1. 12
  2. 20
  3. 24
  4. 30

Answer: 3

Interesting facts about Huawei

Huawei is a Chinese multinational networking company. It is also known as telecommunications equipment and Services Company and also leading telecommunications equipment maker in the world. The headquartered of Huawei company is situated in Shenzhen, Guangdong. Advantages of this Huawei Chinese multinational networking company are:

  • Telecom Network Infrastructure
  • Application And Software
  • Professional Services And Devices
  • Wireline, Wireless And IP Technologies

This company came in to existence in 2003. In the year of 2014, it became the first mainland China brand to rank in Interbrand’s Annual Top 100 Best Global Brands Report. Candidates who are going to attempt Huawei Recruitment Exam can download Huawei Placement Papers from this page.

Give Now: Online Test for Competitive Exams

Huawei Placement Papers for Freshers

Huawei Consumer Business Group (BG) is one of the three business groups. This company provides so many products such as mobile phones, mobile broadband (MBB) devices and home devices.

Freshers who want to do Job in Top private company, called as Huawei, can download Huawei Placement Papers PDF by pressing below tabulated pdf links given by the team members of recruitmentresult.com.

Important Note

To get information in your inbox you may subscribe our Free mail service. If you have any query regarding above given Huawei Placement Papers you may ask in comment box and we will try to solve it soon.

Something That You Should Put An Eye On

How Do Toppers Study?How To Prepare For Written Examination
How To Prepare For An InterviewInterview Questions And Answers
Jobs As Per Your QualificationLatest GD Topics
Students’ Horoscope

Filed in: Placement Papers 2022

Leave a Reply

Submit Comment