Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

L&T Infotech Placement Papers | Campus Placements – Aptitude Questions

L&T Infotech Placement Papers

L&T Infotech is a global IT services and solutions provider company which recruits huge number of productive candidates by organizing L&T Infotech Placement Test. Those who are going for placement exam can get L&T Infotech Placement Papers PDF from here

L&T Infotech Question Papers

Participants can prepare better with L&T Infotech Campus Placement Papers. With the help of L&T Infotech Placement Papers, one will get idea about actual exam, types and number of questions asked in exam.

On the basis of performance in Test, GD and Personal Interview, L&T Infotech will hire eligible candidates for different job positions. Candidates can also download L&T Infotech Placement Exam Papers through online mode.

Scroll down this page to download the L&T Infotech Placement Papers PDF directly, we the team member of recruitmentresult.com has well created this page with complete details of L&T Infotech Placement Papers

Download L&T Infotech Placement Papers Pdf

L&T Infotech Aptitude Placement PaperDownload PDF
L&T Infotech Reasoning Placement PaperDownload PDF
L&T Infotech Java Placement PaperDownload PDF
L&T Infotech DBMS Placement PaperDownload PDF

L&T Infotech Placement Papers

L&T Infotech Question and Answers

Question 1: The average of 20 numbers is zero. Of them, at the most, how many may be greater than zero?

  1. 0
  2. 1
  3. 10
  4. 19

Answer:

Question 2: The average monthly income of P and Q is Rs. 5050. The average monthly income of Q and R is Rs. 6250 and the average monthly income of P and R is Rs. 5200. The monthly income of P is:

  1. 3500
  2. 4000
  3. 4050
  4. 5000

Answer: 2

Question 3: A car owner buys petrol at Rs.7.50, Rs. 8 and Rs. 8.50 per litre for three successive years. What approximately is the average cost per litre of petrol if he spends Rs. 4000 each year?

  1. 7.98
  2. 8
  3. 8.50
  4. 9

Answer: 1

Question 4: A pupil’s marks were wrongly entered as 83 instead of 63. Due to that the average marks for the class got increased by half (1/2). The number of pupils in the class is:

  1. 10
  2. 20
  3. 40
  4. 73

Answer: 3

Question 5: The average weight of A, B and C is 45 kg. If the average weight of A and B be 40 kg and that of B and C be 43 kg, then the weight of B is:

  1. 17 kg
  2. 20 kg
  3. 26 kg
  4. 31 kg

Answer: 4

Check Here – How To Prepare For Online Exam

Choose the correct alternative.

Question 6: Appraiser : Building : : Critic : ?

  1. Book
  2. Masterpiece
  3. Judge
  4. Gold

Answer: 1

Question 7: Tile : Mosaic : : Knot : ?

  1. Embroidery
  2. Abacus
  3. Macrame
  4. Easle

Answer: 3

Question 8: Bread : Yeast : : Curd : ?

  1. Fungi
  2. Bacteria
  3. Germs
  4. Virus

Answer: 2

Question 9: Command : Order : : Confusion : ?

  1. Discipline
  2. Clarity
  3. Choas
  4. Problem

Answer: 3

Question 10: Ruby : Red : : Sapphire : ?

  1. Blue
  2. White
  3. Green
  4. Silver

Answer: 1

Get Details – How To Find Online Study Material

Question 11: A person crosses a 600 m long street in 5 minutes. What is his speed in km per hour?

  1. 6
  2. 2
  3. 4
  4. 10

Answer: 2

Question 12: Which one of the following is not a prime number?

  1. 31
  2. 61
  3. 71
  4. 91

Answer: 4

Question 13: Odometer is to mileage as compass is to

  1. Speed
  2. Hiking
  3. Needle
  4. Direction

Answer: 4

Question 14: Yard is to inch as quart is to

  1. Gallon
  2. Ounce
  3. Milk
  4. Liquid

Answer: 2

Question 15: The study of ancient societies

  1. Anthropology
  2. Archaeology
  3. History
  4. Ethnology

Answer: 2

Know About – How To Prepare For Group Discussion

Question 16: A person who insists on something

  1. Disciplinarian
  2. Stickler
  3. Instantaneous
  4. Boaster

Answer: 2

Question 17: Extreme old age when a man behaves like a fool

  1. Imbecility
  2. Senility
  3. Dotage
  4. Superannuation

Answer: 3

Question 18: Which is a reserved word in the Java programming language?

  1. Method
  2. Native
  3. Subclasses
  4. Reference

Answer: 2

Question 19: Which is a valid keyword in java?

  1. Interface
  2. String
  3. Float
  4. Unsigned

Answer: 1

Question 20: Which one is a valid declaration of a boolean?

  1. boolean b1 = 0;
  2. boolean b2 = ‘false’;
  3. boolean b3 = false;
  4. boolean b4 = Boolean.false();

Answer: 3

Check Here – Last Minute Exam Study – Tips

Benefits of L&T Infotech Placement Papers

  • With the help of L&T Infotech Model Placement Papers you will get idea about exam structure
  • L&T Infotech Placement question Papers will help you know about types of question asked in exam.
  • By regular practicing with L&T Infotech Sample Placement Papers applicants can enhance their preparation level
  • Solve daily L&T Infotech Placement Papers With Solutions to boost up knowledge
  • Practicing with L&T Infotech Solved Placement papers will improve your overall efficiency level

L&T Infotech Placement Exam Pattern

SubjectsQuestionsTime (In Minutes)
Aptitude2030
Reasoning2030
Verbal2030
Technical2030

Get Details – How to Make a Study Guide

L&T Infotech Placement Exam Syllabus

Questions TypeQuestions Topics
Aptitude Questions
  • Trains and boats
  • Profit and loss
  • Simple problems on percentage
  • Age problems
  • Time and distance
Reasoning Questions
  • Series completion
  • Blood Relations problems
  • Finding the Missing numbers
  • Complete the figure
  • Puzzle test
  • Directions to solve
General English Questions
  • Articles
  • Jumbled sentences
  • Comprehension
  • Simple Grammar
  • Synonyms
  • Antonyms
  • Fill in the blanks

Final Note

Applicants if you want to get L&T Infotech Placement Papers PDF one must go through the Official Link. If you have any query you may leave comment in comment box.

Something That You Should Put An Eye On

Written Exam TechniquesHow To Prepare For Written Examination
How To Prepare For An InterviewInterview Questions And Answers
Best Companies To Work For In IndiaJobs For Freshers In India
Latest Private Jobs In IndiaDifference Between Resume And CV

Filed in: Placement Papers

Leave a Reply

Submit Comment