Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

Bank of India Recruitment 2019 BOI IT Consultant Post Application Form

Bank of India Recruitment

Bank of India Advertisement has been declared by the Organization to hire an Individual for IT Consultant Post. Candidates can apply for Bank of India Recruitment by submitting BOI Application Form through offline mode. Have a look at the described information…

recruitmentresult.com

Bank of India Recruitment

Summary of Bank of India Recruitment 2019

  • Form Type: Offline
  • Last Date: 30-11-2018
  • Post Name: IT Consultant
  • Vacancies Available: 01
  • Organization Name: Bank of India
  • Location: Banks Corporate Office at Mumbai

Q1: What Qualifications Do You Need To Get A Job In A BOI?

Ans: Retired executives of Nationalized Banks at the level of Deputy General Managers and above

Grab More: Upcoming Bank Jobs

Q2: Other Skills Required for the IT Post?

  • Good track record
  • Operational experience
  • Administrative offices experience
  • Capable to guide and mentor

Q3: What is the maximum age limit for BOI Vacancy?

Ans: 65 years (as on 30.11.2018)

Q4: How candidates will be selected for BOI Vacancies?

Ans: Screening and Personal Interview

Q5: How much individuals are going to be paid as salary?

Ans: Rs.75000 per month on consolidated basis

Q6: Is there any allowances other than the salary?

  • 25000 per month – maintaining own car
  • 5,000 per month – telephone expenses

Get Here: Bank Salary Structure

Q7: Is there any documents that will be required to registration?

Ans: Experience and Educational Qualifications Documents

Bank of India NotificationGet Here
Bank of India Application FormGet Here
Bank of India Official WebsiteGet Here
Bank of India SalariesGet Here
Bank of India ResultGet Here
Bank of India Admit CardGet Here

Q8: What is Applying Procedure?

  1. Visit www.bankofindia.co.in, official website of BOI
  2. Hit on Careers Tab
  3. Press on “Appointment of an IT consultant”
  4. Later hit on Advertisement / Notice link
  5. Read it
  6. Then hit on Application Form
  7. Download it
  8. Then fill the Bank of India Job application form
  9. Send the application form carefully

Q9: What are the means to submit BOI Application Form?

Ans: Registered Post/Speed Post/Courier

Q10: What should be written in BOI Recruitment Form?

Ans: “Application for the post of IT Consultant”

Read More: How to Get Bank Jobs

Q11: Where to send Application Form?

Ans:    General Manager (HR)

Star House, Plot C-5, “G” Block,

Bandra-Kurla Complex,

Bandra(E), Mumbai 400 051

Bank of India IT Consultant Recruitment

Individuals who are interested in the Bank of India Vacancy and are retired executives of Nationalised Banks at the level of Deputy General Managers and above, having requisite exposure of migration of Core Banking Solution(CBS) to Finacle 10.X., they must apply for the Bank of India Careers before 30-11-2018.

The Organization will hire eligible candidates for Bank of India Career firstly through screening and then selected candidates have to appear for the Personal Interview Round that will be going to be selected by the selection Committee of the Organization.

Individuals have to apply for the Bank of India Jobs by sending their application form to the above mentioned address through Registered Post or Speed Post or Courier. The engagement of the IT Consultant will on the basis of contractual basis for a period of 1 year. Keep visiting our web page to attain the updates about Bank of India Jobs and other Recruitment activities.

Something That You Should Put An Eye On

Private Sector Bank VacanciesPublic Sector Bank Vacancies
Bank Online TestCareer in Banking Sector
Bank Coaching InstitutesBanking Current Affairs
Bank Exam Model PapersBank Exam Pattern

Filed in: Bank Jobs, Employment News, Maharashtra Jobs, Mumbai Jobs, Recruitment, Sarkari Naukri Tags: 

17 Responses to "Bank of India Recruitment 2019 BOI IT Consultant Post Application Form"

  1. ravi karnavdiya

    12TH PASS

  2. SRINIVAS

    Iam ex Serviceman retired from Army on 31 mar 2017.
    10th pass in first class in year 1994.
    computer Basics
    stays in Bangalore
    any job in Bangalore

  3. Neha Gupta

    Completed my graduation and i am still in m.com 1st year but wants a good job in any field like teaching or banking or as an accountant in banglore please reply

  4. Prasannakumar

    I will be an ex serviceman on 1 jun 2017 having 26 yrs of clerical experience. I’m a graduate in commerce and Having good knowledge in MS office. Do there any vacancy for me.

  5. Govind singh

    Sir 12th pass student apply kr skte h kya plz tell me sir

    • admin

      Hi Govind Singh,
      To apply for Bank Of India Recruitment, candidates must have Graduation Degree/ Post Graduation Degree in relevant discipline from recognized university.

  6. Sanjay

    I am BE MBA MTech 36 years old…presently manager in sales of transformer…is there any govt job opportunity for me?

  7. Ashish kumar

    Dear sir,
    I ashish Kumar my graduation is B.tech and at present I was telcom engg. In Reliance Jio. Can I also apply for this job.

    Thank you
    Regard
    Ashish kumar

  8. keshav kumar

    my mba is complete which govt. job can i do

  9. Santosh ku. Nayak

    I have complited m.a, and knowing computer,age. Is 40 years ,cam i apply this job tell me. Pls sir.thank you

    • admin

      Hi Santosh ku. Nayak,
      Eligibility Criteria For Bank Of India Recruitment is:
      Must Be Retired Officer & Hold Graduation/ Post Graduation Degree in relevant discipline

  10. omkar potdar

    I am omkar. i am complete B.E.I.T. in Shivaji University,kolhapur .
    can i apply this job?
    Give me advice…

    • admin

      Hi omkar potdar,
      To Apply for Bank Of India Recruitment, Applying Aspirants must have complete Graduation and Post Gradation, Also He/ She must be retired officer

  11. sidharth sharma

    i must be apply this job i will definately pass the examination

Leave a Reply

Submit Comment