Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

BCPL Recruitment 2019 Apprentice/Manager Jobs www.bcplonline.co.in

BCPL Recruitment

Brahmaputra Cracker and Polymer Limited is conducting recruitment to hire eligible and talented candidates for Apprentice/Manager and other Jobs. Individuals interested in BCPL Recruitment 2019 can apply for latest job openings within the scheduled dates.

recruitmentresult.com

Overview for BCPL Current Opportunities

  • Organization: Brahmaputra Cracker and Polymer Limited
  • Post Name: Apprentice/Manager Jobs
  • Last Date: Check Below
  • Job Location: Assam and New Delhi

BCPL Recruitment

BCPL Vacancy Breakup

Post Name/ DisciplineVacancy
Managing Director
Dy. General Manager (Human Resources)01
Sr. Manager (Contract & Procurement)01
Graduate Apprentices
Mechanical10
Electrical12
Chemical15
Instrumentation05
Telecom03
Computer Science03
Civil03
Technician (Diploma Holder) Apprentices
Mechanical05
Electrical05
Chemical05

Q1. What is the Eligibility Criteria for BCPL Vacancy?

Ans.

Post NameRequired Qualification
Managing DirectorGraduate with good academic record from a recognized University/Institute.
Dy. General Manager (Human Resources)Bachelor Degree with Two years MBA / MSW with specialization in Personnel Management & Industrial Relations / Human Resource Management with minimum 55% marks OR Bachelor Degree with Two years Master Degree / Two years PG Diploma in Personnel Management /Personnel Management &Industrial Relations with minimum 55% marks. Preference will be given to candidates having additional qualification of Bachelor Degree in Law. (Professional)
Sr. Manager (Contract & Procurement)Bachelor Degree in Engineering with minimum 55% marks. Preference will be given to candidates having 02 years MBA with specialization in Materials Management
Graduate ApprenticesA Degree in Engineering or Technology granted by a Statutory University in relevant discipline
Technician (Diploma Holder) ApprenticesA Diploma in Engineering or Technology granted by a State Council or Board of Technical Education established by a State Government in relevant discipline

We Have More Relevant Jobs For You, Check Below:-

Q2. What should be the maximum age of candidates?

Ans. Applier of BCPL Recruitment should not have exceeded the following years of age

  • Managing Director: 45 to 60 years
  • Dy. General Manager (Human Resources): 51 years
  • Sr. Manager (Contract & Procurement): 40 years
  • Apprentices: 30 years

Q3. What is BCPL Pay scale?

Ans. Those contenders who will get selected for the vacant positions of DGM in Brahmaputra Cracker and Polymer Limited will be paid sufficient and impressive amount of salary per month as follows-

Post NameSalary Structure
Managing DirectorRs. 75000-90000 (Pre-revised)
Dy. General Manager (Human Resources)Rs. 43,200 – 66,000
Sr. Manager (Contract & Procurement)Rs. 32,900 –58,000
Graduate ApprenticesRs. 7,500
Technician (Diploma Holder) ApprenticesRs. 5,000

Q4. Is there any selection process for BCPL Jobs?

Ans. Authorized committee of Brahmaputra Cracker and Polymer Limited is going to conduct personal interview for hiring eligible candidates for BCPL DGM Vacancies. For Dy. General Manager and Sr. Manager Vacancies, the Company is going to conduct Walkin Interview on the mentioned dates

Read Out Here: How to Prepare For an Interview

Q5. Do I need to pay any fee for BCPL Application Forms?

Ans. No, BCPL does not demand any amount of fee towards online application form.

Q6. Do I need to submit my application or any document in hand?

Ans. No, organization will only accept online applications through its official website.

Q8. I am in final year of B.Tech Civil Engineering, can I apply?

Ans. No, only qualified aspirants are eligible to apply for BCPL Current Openings.

Check Now: Daily Job Updates

Q7. What is the process to apply for BCPL Recruitment?

Ans.

  • Reach the official website: www.bcplonline.co.in to apply for BCPL Recruitment
  • Hit on “Careers” tab available at the menu bar of the home page.
  • Go to “Current Openings” section and tap on the suitable link
  • Read all the instructions carefully and press an appropriate link to apply for BCPL Job.
  • Enter all the required details correctly and submit it along with necessary documents.
  • Candidates must also take print out of the filled in application form for future use.
  • For manager vacancies, candidates are required to appear for Walkin interview on the stated dates.

Direct Links For BCPL Jobs

BCPL MD Recruitment NotificationGet PDF Here
BCPL Apprentices Recruitment NoticeGet PDF Here
BCPL Walkin Interview NotificationGet PDF Here
BCPL Walkin application FormHit Here
BCPL Official Website LinkGet Here
Some More Important Links
BCPL Admit CardGet Here

Q8. What are the important dates related to BCPL Recruitment?

Ans.

Last Date to apply for MD Vacancy06-05-2019 by 15.00 hours
Last Date to apply for Apprenticeship30-04-2019
Availability of Application for Employment
and other prescribed forms / documents
in BCPL website for Walkin
From 01-04-2019 to
20-04-2019
Walkin date For Dy. General19th April, 2019
Walkin date For Sr. Manager20th April, 2019
Walkin VenueRadisson Blu Hotel Iocl Petrol Pump,
NH37, Gotanagar, Guwahati – 781033
Assam Phone: 0361-710 0100

Check Here: Latest Walkin Interview For Freshers/ Experienced

BCPL Recruitment 2019

Diploma/Engineering graduates’ job seekers have got a great opportunity of getting recruited for government jobs in Assam and New Delhi. Eligible contenders are informed that offline applications are invited by Brahmaputra Cracker and Polymer Limited for filling up vacant posts of Apprentice/Manager/MD.

By following the simple steps of application procedure it will become easy for the willing candidate to apply for BCPL Recruitment 2019. Also, we have provided some direct links here on this page through which contenders can check their eligibility and fill online applications.

As per the notification and schedule announced by the organization, selection authority will accept the offline applications on or before the last date that are described above. No applications will be entertained after due date. Further shortlisted applicants will be called for final selection stage that is personal interview.

Note:

For more details regarding BCPL Recruitment 2019, stay tuned with us or they may also visit its official website on regular basis.

Something That You Should Put An Eye On

Upcoming Government JobsLatest Recruitments
Jobs By QualificationJobs by Organization
Free Job UpdatesLatest Jobs Openings For Freshers
Best State Government JobsEmployment News This Week Highlights

Filed in: Graduate, Post Graduate, Recruitment, Sarkari Naukri, Walk-ins Tags: 

One Response to "BCPL Recruitment 2019 Apprentice/Manager Jobs www.bcplonline.co.in"

  1. DEEPAK KUMAR YADAV

    Hello Sir/ Madam,

    My name is Deepak Kumar Yadav and I am currently pursuing at BHEL in contractual basic with major in PPDS/RMHS package in NMDC steel plant aat nagarnar jagdalpur (Chhattisgarh)

Leave a Reply

Submit Comment