Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

CFTRI Recruitment 2019 Project Asst/JRF Posts Notification @cftri.com

CFTRI Recruitment

CSIR – Central Food Technological Research Institute, Mysuru is inviting applications from eligible individuals to fulfill Project Asst/JRF Posts. Concerned individuals can check the CFTRI Recruitment 2019 Notification from here and then apply accordingly before the last date.

recruitmentresult.com

CFTRI Recruitment 2019 Highlights

  • Organization Name: CSIR-Central Food Technological Research Institute
  • Post Name: Project Asst, RA, JRF
  • Applying Mode: Offline
  • Selection Process: Personal interview
  • Job Location: Karnataka

CFTRI Recruitment

Q 1: Give the CFTRI Vacancies Details

Answer:

Post NameVacancy
Project Assistant Level-II (GAP-0545)01
Research Associate Level-I01
Project Assistant Level-II (GAP-0544)01
Junior Research Fellow01

Get Details Of: Latest Recruitments

Q 2: What are the required qualifications for CFTRI Jobs?

Answer:

Post NameRequired Qualification
Project Assistant
Level-II
First class M.Sc. in Biotechnology / Molecular
Biology / Biochemistry / Microbiology or
equivalent degree with good academic records
Research Associate
Level-I
First class in M.Tech. in Biotechnology/ Molecular
Biology/Microbiology or Biochemistry with good
academic records and with 2 years of research
experience or Ph.D. awarded
Junior Research
Fellow
First class M.Sc. in Biochemistry/ Biotechnology /
Molecular Biology / Nutritional Biochemistry /
Molecular Nutrition / Life Science with NET/GATE
qualification with good academic records.

Avail Now: Latest Jobs By Qualification

Q 3: Is there any age limitation to apply for CFTRI Job Vacancy?

Answer:

  • Project Assistant Level-II (GAP-0545): 28 Years
  • Research Associate Level-I: 35 Years
  • Project Assistant Level-II (GAP-0544): 30 Years
  • Junior Research Fellow: 28 Years

Q 4: What is the salary structure for CFTRI Vacancy?

Answer:

Post NameSalary Structure
Project Assistant Level-II (GAP-0545)Rs. 18,000
Research Associate Level-IRs. 36,000
Project Assistants Level-II (GAP-0544)Rs. 25,000
Junior Research FellowRs.25,000

Q 5: On what basis candidates are going to be hired for CFTRI Recruitment?

Answer: Personal Interview

Q 6: Explain basic Steps to Apply Online for CFTRI Recruitment

Answer:

  • The very first step for the candidates is to visit the official site of Central Food Technological Research Institute that is www.cftri.com or the direct link given here on this page to get CFTRI Application Form.
  • Through home page of the official portal hit on “Recruitments” tab available on the menu bar through which you will be navigated towards new page.
  • Search the suitable link for Project Asst/JRF / RA and go through all the details carefully.
  • If you are found eligible send your bio-data along with other documents/certificates to mentioned postal address within the last date.
  • For Junior Research Fellow vacancy, individuals are required to appear for Walkin Interview directly.

Direct Links related to CFTRI Careers

CFTRI PA Recruitment NotificationGet PDF Here
CFTRI Recruitment Notification for
PA and RA
Get PDF Here
CFTRI JRF Recruitment NotificationGet PDF Here
Official WebsitePress Here

Q 7: Give the important dates regarding CFTRI Jobs

Answer:

Last Date to apply for PA Level-II (GAP-0545)22-04-2019
Last Date to apply for RA Level-I26-04-2019
Last Date to apply for PA Level-II (GAP-0544)26-04-2019
Walkin Date for Junior Research Fellow22-04-2019 at 11.00 A.M

Q 8: What is the postal address and Walkin venue?

Answer:

Post namePostal Address/ venue
PA Level-II
(GAP-0545)
Dr. Sreedhar R V, Scientist, Department of Plant
Cell Biotechnology, CSIR-CFTRI Mysuru–570020,
Karnataka
RA Level-IDr. Nandini P Shetty, Senior Scientist, Department
of plant Cell Biotechnology, CSIR-CFTRI Mysuru–
570 020, Karnataka
PA Level-II
(GAP-0544)
JRFDr. V Baskaran, Chief Scientist, Department of
Biochemistry CSIR-CFTRI Mysore

Check Here All: Latest Walkin

CFTRI Recruitment 2019

Offline applications have been invited from eligible candidates for various vacancies published in Advt No. REC 83/2019, Advt No. REC 84/2019 and Advt No. REC 80/2019. Interested and eligible job seekers are able to apply for Latest JRF, PA and RA Jobs through offline mode of application process.

Before apply for Junior Research Fellow, Project Assistant and Research Associate vacancies, candidates are advised to check their qualifications and match the same with the qualifications mentioned in the official advertisement for CFTRI Recruitment which is circulated over its official website. Aspirants can follow the some simple instructions or may visit the direct official links given here on this page to get the CFTRI Notification.

Note:

Stay in touch with our web portal to get latest and updated details about CFTRI Recruitment 2019.

Something That You Should Put An Eye On

Upcoming Government JobsDaily Job Updates
Best Jobs In IndiaJobs by Organization
Free Job UpdatesLatest Jobs Openings For Freshers
Best State Government JobsEmployment News This Week Highlights

Filed in: JRF, Karnataka Jobs, Recruitment, Sarkari Naukri Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment