Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

MSME Recruitment 2019 Engineer, Technician, LDC Vacancy Application

MSME Recruitment

Apply Now for MSME Recruitment 2019!!! Candidates who are interested to apply for Engineer, Technician, LDC and other vacancy in Central Tool Room, Ludhiana can now fill the offline application form. The last date to apply for MSME Ludhiana Recruitment is 28-02-2019.

recruitmentresult.com

MSME Recruitment 2019 Overview

  • Form Type: Offline
  • Organization name: Central Tool Room Ministry Of Micro, Small & Medium Enterprises
  • Post Name: Engineer, Technician, LDC and others
  • Total Vacancies: 08
  • Last Date to Apply: 28-02-2019
  • Category: MSME Recruitment
  • Location: LUDHIANA

MSME Recruitment

Q 1: What is the basis education that a person must have to apply for MSME Vacancies?

Answer:

Post NameRequired Education
Assistant Admin. OfficerDegree from any recognized university
or Institution
EngineerDegree/ Diploma in Mech. Engg./ Tool and
Die Making/ Production from a
recognized institute/ University
Technician Grade- III10th with ITI in relevant
Lower Division Clerk (LDC)Graduation  in any discipline from a
recognized University/ Institution or
equivalent with English typing speed
of 30/ WPM

Avail Now: Latest Jobs By Qualification

Q 2: What is the age range for MSME Jobs?

Answer: Candidates must be within the below mentioned maximum age to apply for available MSME Vacancy –

  • Assistant Admin. Officer: 35 Years
  • Engineer: 30 Years
  • Technician Grade- III: 30 Years
  • Lower Division Clerk (LDC): 30 Years

Q 3: How does MSME Vacancies Break Up?

Answer:

Post NameNo. of Posts
Assistant Admin. Officer01
Engineer01
Technician Grade- III04
Lower Division Clerk (LDC)02
Total08

Get Here: Free Job Updates

Q 4: Is there any age relaxation for MSME Vacancies?

Answer: Yes, there is relaxation in the upper age limit for the reserved category students as follows-

  • OBC: 03 Years
  • SC/ST/ T/internal candidates: 05 Years

Q 5: How much years of experience is required for MSME Job Openings?

Answer:

Post NameRequired Education
Assistant Admin. Officer5 years in-line experience in a reputed organization
EngineerNil for degree and 2 years for Diploma holders in Tool Room/ recognized technical Training institution
Technician Grade- III01 year practical experience in reputed Tool Room / industrial Institutes/ One year in Maintenance of plant & machinery preferably in precision engineering Industry/ Candidate who have worked as Artisan Trainee for a period of two year in CTR after I.T.I. with Apprenticeship
Lower Division Clerk (LDC)3 Year experience in Accounts / Store /Administration in a reputed organization

You Can Also Check: Latest Jobs by Organization

Q 6: Give the Salary Details for MSME Job.

Answer:

Post NameSalary/PM
Assistant Admin. OfficerRs.35,400
EngineerRs.35,400
Technician Grade- IIIRs.19,900
Lower Division Clerk (LDC)Rs.19,900

Q 7: What is the MSME Recruitment Process?

Answer: Written Test/Personal Interview

Q 8: How to apply for MSME Recruitment?

Answer: Candidates applying for Ministry of Micro, Small & Medium Enterprises Jobs can follow up below mentioned steps:

  • First of all, applicants need to visit official portal of Ministry of Micro, Small & Medium Enterprises that is www.ctrludhiana.com
  • From the menu bar of home page hit on “Careers” tab
  • Now press on “Advertisement for the post of Asstt. Admn. Officer, Engineer, LDC & TG-III.” Link
  • MSME Recruitment notification advertisement will appear on your screen.
  • Read the instructions mentioned in the MSME Recruitment advertisement carefully
  • The revisit the web page and hit on “Details of Qualification, Experience, Other conditions and Application Form for the post of Asstt. Admn. Officer, Engineer, LDC & TG-III.”
  • Download the MSME Application Form of
  • Fill required details in MSME Application Form correctly
  • Attach relevant documents
  • At last send it to the postal address as prescribed in the notification.

Direct Links Related To MSME

MSME AdvertisementGet Here
MSME Notification (Detailed)/Application FormGet Here
MSME Official WebsiteGet Here

Q 9: Where to send application form?

Answer: General Manager,

Central Tool Room, A-5, Focal Point,

Ludhiana {Find Now: More Jobs in Ludhiana}

MSME Recruitment 2019

Central Tool Room (CTR), Ludhiana is inviting offline applications from eligible candidates for various vacancies of Engineer, Technician, LDC and others. Candidates can apply for the available vacancies through offline mode on or before the last date which is 28-02-2019.

Firstly, candidates are advised to check the notification carefully. Further obtain the offline application form by following above mentioned steps or simply hit on the direct links. Then fill the details carefully and send the application form along with other important documents to the mentioned postal address.

Note:

Gather all the latest updates by staying in touch with our web portal. You can also like our Facebook page to get the latest notifications on your timeline directly.

Latest Recruitment On 12-02-2019:


Filed in: 10th/12th, Diploma, Graduate, ITI Jobs, Recruitment, Sarkari Naukri Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment