Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

ONGC Dehradun Recruitment 2019 Apply For 50 Industrial Training Notice

ONGC Dehradun Recruitment      

Apply Now for ONGC Dehradun Recruitment 2019!! Oil and Natural Gas Corporation Limited (ONGC) is inviting online applications through email for 1 year Industrial Training from students of Institute of Chartered Accountants and Cost Accountants of India. Apply for the 50 ONGC Dehradun vacancies through this web page.

recruitmentresult.com

ONGC Dehradun Recruitment 2019 Highlight

  • Form Type: Online
  • Last date to submit online applications: 15-02-2019
  • Post Name: – Trainee
  • Total ONGC Dehradun Vacancy: 50
  • Organization: Oil and Natural Gas Corporation Limited, Dehradun
  • Location: Dehradun

ONGC Dehradun Recruitment

Question 1: What are the qualifications required for ONGC Dehradun Vacancy?

Answer:

DisciplineRequired Qualification
ICAIIPC / Intermediate Pass from The Institute of Chartered Accountants of India. Minimum Marks in 12th – 60%
ICWAICandidates must have passed the intermediate examination of The Institute of Cost Accountants of India. Minimum marks required in 12th – 60 %

Avail Now: Latest Jobs By Qualification

Question 2: Describe the salary structure for ONGC Dehradun Job.

Answer: Candidates will be provided Rs.15,000 p.m. (Consolidated) as salary

Question 3: What is the ONGC Dehradun Recruitment Process?

Answer:

Grab Today: Latest Recruitment Notification

Question 4: Discuss the ONGC Dehradun Vacancy Broke Up.

Answer:

  • ICAI – 25
  • ICWAI- 25

Check More Links Related To ONGC Dehradun

ONGC ScholarshipPress Here
ONGC Admit CardPress Here
ONGC RecruitmentPress Here
ONGC Recruitment Through GATEPress Here
ONGC ResultPress Here
ONGC Model Question PaperPress Here

Question 5: What are the Training Locations for ONGC Dehradun Recruitment?

Answer:

DelhiBokaro
MumbaiChennai
HaziraDehradun
UranKaraikal (Pondicherry)
KolkataAnkleshwar
MehsanaCambay
VadodaraJodhpur
AhmedabadRajahmundry
SibsagarJorhat
AgartalaSilchar
Kakinada

Question 6: What are the Training Duration for ONGC Dehradun Job?

Answer: Maximum 1 Year

Grab Today: Upcoming Government Jobs

Question 7: How to apply for ONGC Dehradun Recruitment?

Answer:

  • First of all, login to the official website of the Organization which is www.ongcindia.com
  • Further you have to hit on “Recruitment Notice” available in the “Career” tab on the right side of the home page.
  • Look for “Application inviting 1 year industrial training in ONGC” link and hit on it
  • Now hit on “Industrial training for students of The Institute of Chartered Accountants of India” or “Industrial training for students of The Institute of Cost Accountants of India” accordingly.
  • Read the ONGC Dehradun Recruitment Notification carefully.
  • After reading the ONGC Dehradun Notification thoroughly, if you fulfill all the eligibility criteria, revisit the earlier website.
  • And hit on “Application for CA / CMA Industrial Training” link
  • Prepare you Application Form (MS Word) in the prescribed format and then send it to the mentioned email address.

Important Official Links

ONGC Dehradun Notification
for ICAI students
Press Here
ONGC Dehradun Notification
for ICMAI
Press Here
ONGC Dehradun Application Form
Format
Press Here
ONGC Official WebsitePress Here

Question 8: Where to send ONGC Dehradun Application Form?

Answer: Candidates have to send application in prescribed format to the Coordinator, Industrial Training by mail at cmatrainees@ongc.co.in

ONGC Dehradun Recruitment 2019

Oil and Natural Gas Corporation Limited (ONGC) is inviting applications for 1 year industrial training from the eligible students of The Institute of Cost Accountants of India and The Institute of Chartered Accountants of India. Interested candidates can fill the application form in the prescribed format and send it before 15-02-2019 to the mentioned email address.

You Can Also Check: Best State Government Jobs

Firstly, there will be screening of applications to filter the eligible candidates and then selected individuals have to go through Interview Process. Those who will be called for Personal Interview Rounds will have to attend the Interview at their own expense. The Organization will have the full right of final selection of eligible candidates.

Note:

Individuals who wish to gather the latest updates about the ONGC Dehradun vacancy are suggested to stay connected to our web portal for all the latest updates.

Latest Recruitment On 11-01-2019:


Filed in: CA / ICWA Jobs, Recruitment, Sarkari Naukri Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment