Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
AFTER THIS, YOU WILL NOT MISS ANY GOVT/PVT VACANCY
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

Tripura High Court Recruitment 2019 Judicial Service (Gr-III) Vacancy

Tripura High Court Recruitment

Applications are invited in prescribed format for filling up Judicial Service (Gr-III) Vacancy in High Court of Tripura. Interested and willing candidates can apply for Tripura High Court Recruitment 2019 now through this page.

recruitmentresult.com

Tripura High Court Recruitment

Tripura High Court Recruitment 2019 Summary

  • Organization: High Court of Tripura
  • Post Name: Posts in Judicial Service Gr-III
  • Total Vacancies: 06
  • Form type: Offline
  • Last Date: 04/01/2019

Q1. What are the qualifications requirements for Tripura High Court Jobs?

Ans. Degree in law from a recognized university established by law in India is required.

Q2. What should be the age of applier?

Ans. Appliers belonging to general category should not have completed 35 years of age and those who belong to SC/ST category shall not be more than 38 years of age as on the last date of receipt of application.

Q3. Are vacancies distributed among different categories?

Ans. Total no. of Tripura High Court vacancies are distributed as under:

  • UR: 03
  • ST: 02
  • SC: 01

Check Now: Daily Job Updates

Q4. What is the application fee for all categories?

Ans. All candidates need to pay Rs.500/- for their application form whereas in case of SC/ST category application fee is Rs.250/-.

Q5. What remuneration will be paid to selected candidates?

Ans. Employees will be paid Rs.27, 700/- to Rs.44, 770/- per month.

Q6. How final selection of eligible candidates will be done?

Ans. Selection will be done on the basis of written examination and personal interview.

Get DetailsInterview Questions and Answers
How to Prepare for Written Exam

Q7. How to apply for Tripura High Court Recruitment?

  • Visit the official site: thc.nic.in
  • Go through “Latest Updates” section.
  • Search suitable link for recruitment in Grade-III of Tripura Judicial Service.
  • Press the same and read the instructions carefully.
  • Download the application form and fill all the details correctly.
  • Send the filled in application form to prescribed address

Q8. How can I pay application fee?

Ans. Application fee is to be submitted through bank draft payable at Agartala in favour of the Registrar General.

Q9. What is the postal address of Tripura High Court?

Ans. Registrar General, High Court or Tripura, Agartala

Tripura High Court Recruitment
Notification & Application
Download Here
High Court of Tripura Official
Website Link
Get Here

Tripura High Court Judicial Services Grade III Posts

Citizen of India have given great opportunity to join High Court of Tripura through current job notifications of Judicial Service (Gr-III). Candidates who will found eligible for Tripura High Court Recruitment 2019 as per the eligibility norms will be called for written test that will be conducted offline.

Written examination includes preliminary and Mains examination. Those who will successfully qualify both the exams shall be called further for personal interview/viva voce. To get registered for whole selection criteria candidates need to fill and submit Tripura High Court application form in prescribed way on or before the last date that is 04-01-2019.

Note:

Grab more detailed information regarding Tripura High Court Recruitment 2019 by visiting our web page regularly. Also, drop down the query in the comment box, our team will try to answer it as soon as possible.

Latest Recruitment Today:


Filed in: LLB, Recruitment, Sarkari Naukri Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment