Latest Qualification Jobs


ENTER YOUR E-MAIL FOR FREE JOB ALERTS RIGHT INTO YOUR INBOX -
AFTER THIS, YOU WILL NOT MISS ANY GOVT/PVT VACANCY
Check Your Email To Activate the Confirmation Link

UIIC AO Previous Year Question Papers | United India Insurance AO pdf

UIIC AO Previous Year Question Papers

While preparing for UIIC AO Recruitment, taking help from UIIC AO Previous Year Question Papers can prove to be a beneficial decision.  United India Insurance AO Previous Year Question Papers PDF contains all those questions that get asked in previous years.

Candidates who are preparing for UIIC Administrative Officer Examination may download the UIIC AI Question paper online in PDF format also.

Why to download UIIC AO Previous Year Question Papers?

With the help of United India Insurance AO Previous Year Question Papers candidates can understand the level of questions that will be asked in the examination. further the UIIC AO Previous Year Papers will also help them in understand the pattern/structure of examination.

Keeping al these facts in mind we the team members of recruitmentresult.com have created this page and have given all the details regarding UIIC AO Previous Year Question Papers here including the steps to download, official links and some important questions.

Download here>>> UIIC AO Solved Previous Year Paper PDF

UIIC AO Previous Year Question Papers

Question 1: SCD, TEF, UGH, ____, WKL

  1. CMN
  2. UJI
  3. VIJ
  4. IJT

Answer: Option 3

Question 2: B2CD, _____, BCD4, B5CD, BC6D

  1. B2C2D
  2. BC3D
  3. B2C3D
  4. BCD7

Answer: Option 2

Question 3: FAG, GAF, HAI, IAH, ____

  1. JAK
  2. HAL
  3. HAK
  4. JAI

Answer: Option 1

Question 4: ELFA, GLHA, ILJA, _____, MLNA

  1. OLPA
  2. KLMA
  3. LLMA
  4. KLLA

Answer: Option 4

Question 5: CMM, EOO, GQQ, _____, KUU

  1. GRR
  2. GSS
  3. ISS
  4. ITT

Answer: Option 3  

Get Here Subject Wise: UIIC AO Syllabus

Question 6: ZA5, Y4B, XC6, W3D, _____

  1. E7V
  2. V2E
  3. VE5
  4. VE7

Answer: Option 4

Question 7: QPO, NML, KJI, _____, EDC

  1. HGF
  2. CAB
  3. JKL
  4. GHI

Answer: Option 1

Question 8: JAK, KBL, LCM, MDN, _____

  1. OEP
  2. NEO
  3. MEN
  4. PFQ

Answer: Option 2

Question 9: BCB, DED, FGF, HIH, ___

  1. JKJ
  2. HJH
  3. IJI
  4. JHJ

Answer: Option 1

Question 10: P5QR, P4QS, P3QT, _____, P1QV

  1. PQW
  2. PQV2
  3. P2QU
  4. PQ3U

Answer: Option 3

Check Out Marking Scheme: UIIC AO Exam Pattern

Question 11: A sum of money at simple interest amounts to Rs.815 in 3 years and to Rs.854 in 4 yea Rs. The sum is:

  1. Rs.650
  2. Rs.690
  3. Rs.698
  4. Rs.700

Answer: Option 3

Question 12: Mr. Thomas invested an amount of Rs.13,900 divided in two different schemes A and B at the simple interest rate of 14% p.a. and 11% p.a. respectively. If the total amount of simple interest earned in 2 years be Rs.3508, what was the amount invested in Scheme B?

  1. Rs.6400
  2. Rs.6500
  3. Rs.7200
  4. Rs.7500
  5. None of these

Answer: Option 1

Question 13: A sum fetched a total simple interest of Rs.4016.25 at the rate of 9 p.c.p.a. in 5 yeaRs.What is the sum?

  1. Rs.4462. 50
  2. Rs.8032. 50
  3. Rs.8900
  4. Rs.8925
  5. None of these

Answer: Option 4

Question 14: How much time will it take for an amount of Rs.450 to yield Rs.81 as interest at 4. 5% per annum of simple interest?

  1. 3. 5 years
  2. 4 years
  3. 4. 5 years
  4. 5 years

Answer: Option 2

Question 15: Reena took a loan of Rs.1200 with simple interest for as many years as the rate of interest. If she paid Rs.432 as interest at the end of the loan period, what was the rate of interest?

  1. 3. 6
  2. 6
  3. 18
  4. Cannot be determined
  5. None of these

Answer: Option 2

Also check Out for Other Posts:

UIIC Assistant Syllabus

United India Insurance Syllabus

Question 16: From a group of 7 men and 6 women, five persons are to be selected to form a committee so that at least 3 men are there on the committee. In how many ways can it be done?

  1. 564
  2. 645
  3. 735
  4. 756
  5. None of these

Answer: Option 4

Question 17: In how many different ways can the letters of the word ‘LEADING’ be arranged in such a way that the vowels always come together?

  1. 360
  2. 480
  3. 720
  4. 5040
  5. None of these

Answer: Option 3

Question 18-: In how many different ways can the letters of the word ‘CORPORATION’ be arranged so that the vowels always come together?

  1. 810
  2. 1440
  3. 2880
  4. 50400
  5. 5760

Answer: Option 4

Question 19: Out of 7 consonants and 4 vowels, how many words of 3 consonants and 2 vowels can be formed?

  1. 210
  2. 1050
  3. 25200
  4. 21400
  5. None of these

Answer: Option 3

Question 20: In how many ways can the letters of the word ‘LEADER’ be arranged?

  1. 72
  2. 144
  3. 360
  4. 720
  5. None of these

Answer: Option 3

Get Here: Strategies to Improve Memory

How to download UIIC AO Previous Year Question Paper?

Candidates interested in availing UIIC AO Papers may follow the instructions given below>>>

  • Candidates have to start with visiting the official website i.e. uiic.co.in
  • After reaching the homepage candidates need to search and hit on appropriate link regarding UIIC AO last year question papers.
  • As a result a new page will come out along with all the UIIC Administrative Officer previous year question paper links.
  • Download the UIIC AO OLD question papers by hitting on them.
  • Take a print out of AO UIC Previous year paper and keep it safe for preparation.

Final Note:

Candidates interested in availing more details about UIIC AO Previous Year Question Papers may also go through the UIIC AO Official Link.

Dear candidates if you have any query regarding the details given here on this page then you may mention your comments in below stated comment box.

Something That You Should Put an Eye On

UIIC AO RecruitmentUIIC AO Admit Card
UIIC AO ResultUIIC AO Answer Key
How Can You Write Fast In Exams?Health Hazards due to over Studying
Common Mistakes You Make in TestsTips to Manage Time In Exam

Filed in: Question Paper

Leave a Reply

Submit Comment